Pilot NTTB App: digitaal wedstrijdformulier voor competitiespelers

Eindelijk staat het nieuwe competitieseizoen weer voor de deur. Dit komende seizoen draait de NTTB na het succes van de TTapp een pilot met het gebruik van de NTTB App: ook wel het digitale wedstrijdformulier en de vervanger van de ledenpas.

Het komende seizoen wordt gebruikt om het digitale wedstrijdformulier te testen. In de app kun je de uitslag van de wedstrijden per game invullen, net als in de TTapp, en deze wordt ook meteen in NAS gezet. Dit betekent dat de wedstrijdsecretaris alleen maar de uitslag hoeft te controleren en niet meer zelf handmatig hoeft in te vullen. MAAR dit seizoen zijn de papieren wedstrijdformulieren nog steeds leidend. Blijf deze dus invullen en inleveren!!!

Hoe maak je een account aan?

Ieder NTTB lid kan een account aanmaken binnen de NTTB app, dit kan met het mailadres waarmee je geregistreerd staat in NAS. Het NAS is de administratie van de NTTB. Is dit een oud mailadres? Of misschien een mailadres van je ouders? Geef dit dan door aan secretaris@taverzo.nl dan kan dit direct aangepast worden. Weet je niet meer met welk mailadres je bent geregistreerd in NAS/bij Taverzo? Dan kan ik (Wianka) dat voor je nakijken. Let op: het mailadres dat je zelf hebt ingevuld op onze website om de nieuwsbrief te ontvangen staat hier helemaal los van.

Doordat je inlogt met je geregistreerde e-mailadres is dit ook gekoppeld aan je bondsnummer en zijn in de app alle uitslagen van afgelopen seizoenen, toernooien die geregistreerd zijn in Toernooi.nl en zijn toegevoegd aan de ELO-rating, je ELO-rating en eventueel behaalde diploma’s binnen de NTTB zichtbaar. De app wordt de vervanger van de plastic ledenpas die ieder lid officieel bij zich dient te hebben tijdens competitie en toernooien.

Daarnaast is de app natuurlijk ook te linken aan de digitale wedstrijdborden die we bij de club hebben. Zo kun je op een moderne manier de stand bijhouden en wordt deze uitslag ook meteen bijgewerkt in de app.

Ook is recent de planningsfunctie toegevoegd waarin je aan kunt geven wanneer je kunt spelen en waarmee een planning gemaakt kan worden voor je team.

Proefperiode 

De app is nog volop in ontwikkeling, daarom is het belangrijk dat deze door zoveel mogelijk mensen wordt gebruikt en getest. Kom je iets tegen in de app dat niet werkt? Dan kun je dat melden bij dwf@tafeltennis.nl

Uiteraard is de TTapp ook nog steeds te gebruiken, echter, de NTTB app zal naar alle waarschijnlijkheid vanaf januari 2021 verplicht worden als digitaal alternatief van het papieren wedstrijdformulier.

De vraag is dus aan alle competitiespelers om alvast dit seizoen kennis te maken met de NTTB app. Dat scheelt jou die plastic ledenpas meenemen en het haalt ook een hoop werk uit handen van de wedstrijdsecretaris.

Downloadlinks:

De app is beschikbaar in de Appstore <https://apps.apple.com/nl/app/nttb/id1507799913> en Google Play Store<https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.nttb.dwf&gl=NL>. Zie ook de ‘Veelgestelde Vragen<https://tafeltennis.nl/competitie/nttbapp-qas/>‘ -pagina van de NTTB.

Vragen?

Voor vragen over de app kun je ook bij ondergetekende terecht. Er is een korte video over hoe en wat in de NTTB app: https://www.youtube.com/watch?v=Tb88i3Iy4bY&t=127s

Veel succes en plezier komend seizoen!

Met sportieve groeten,

Wianka Overbeeke

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter