Peter Kopetzky versterkt OldStars-kader bij Taverzo

Af en toe berichten we over opleidingen die onze Taverzo-vrijwilligers kunnen doen of hebben gedaan. Bijvoorbeeld op het gebied van trainingen of horeca-certificaten voor de bar. Zo heeft Peter Kopetzky begin deze maand deelgenomen aan de trainings-/begeleidingscursus voor de Oldstars.

Binnen de doelgroep OldStars Sport bestaat verantwoord bewegen uit drie bouwstenen: spelvormen, aanbieden van de juiste beweegvormen en de sociale component. Hoofdbegeleider bij Taverzo voor de OldStars is Frank Assmann en Peter is zijn vervanging als Frank er een keer niet is. Peter en Frank sparren al langer samen over de invulling van de OldStars-ochtenden maar, aldus Peter, ”Om zeker te weten dat we ook een kwalitatief goede training verzorgen in de weken dat Frank er niet is, heb ik mij verdiept in het Athletic Skills Model (ASM) dat de basis vormt voor de opbouw van de training en de aangeboden oefenstof’.  

Peter, veel succes met het toepassen van deze kennis. En nieuwsgierig wat we bij de Oldstars doen? We zijn er iedere vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur, kom gerust eens langs.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter