Pavarotti Zoetermeer stelt cadeaubonnen ter beschikking bij eredivisie thuiswedstrijden

Snelheidsmeter – wie slaat de hardste bal?

Ons eerste team is onderweg naar de play-offs in de eredivisie en speelt nog zeker 3 thuiswedstrijden in aanloop naar een mogelijke finale op 14 mei 2017. Voor deze wedstrijden nodigt Taverzo haar leden en de liefhebbers van omliggende verenigingen uit om te komen kijken naar de beste competitie in Nederland. Voor de verenigingen die met een groep jeugdleden willen komen kijken bij de wedstrijden heeft het eerste team iets extra’s bedacht. De spelers zullen onder de aanwezige groepen een kledingstuk van vorige seizoenen verloten. Kondigen verenigingen hun komst aan, dan zorgen we voor een gratis kop koffie of thee voor de jeugdbegeleiders bij binnenkomst.

Na afloop van de wedstrijden houden we een competitie met de snelheidsmeter, wie o wie kan het hardst slaan van jullie groep. Deze competitie staat open voor iedereen en naar verwachting willen Martin Khatchanov en Roel Bogie ook wel even kijken hoe hard ze nou eigenlijk slaan.

Aankomende zondag staat de wedstrijd tegen Hilversum op het programma. Als het aan coach Sven Groot en zijn team ligt, worden er geen of zo weinig punten verloren in de strijd om de koppositie in de eredivisie.

Op alle onderstaande data wordt bovendien een tegoedbon van 25 euro ter beschikking gesteld door Pavarotti Zoetermeer en verloot onder de aanwezigen.

Thuiswedstrijden in Zoetermeer bij Taverzo:
Zondag 19 maart 2017 | 13:00 | Enjoy & Deploy Taverzo – Hilversum
Zondag 02 april 2017    | 13:00 | Enjoy & Deploy Taverzo – DTK’70 (De Treffers Klazienaveen)
Zondag 30 april 2017    | 13:00 | onder voorbehoud, 2e wedstrijd play-offs

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter