Overwinningen voor landelijke teams

De landelijke teams van Enjoy & Deploy Taverzo deden goede zaken dit weekend. Met uitzondering van het gelijke spel van de jongens junioren die gelijk speelden tegen de Treffers uit Arnhem werd er gewonnen. Beide damesteams in de 1e divisie wonnen, waarbij het eerste team door de 8-2  winst zicht houdt op de 1e divisie promotiepoule in het voorjaar, de dames uit het tweede lijken zich knap te handhaven.

Bij de heren in de eredivisie stond er een derby tegen promovendus Salamanders op het programma die nipt werd gewonnen met 4-2, waarbij 4 partijen met gering verschil onderling werden verdeeld en twee partijen tegen Siem van der Valk duidelijk gewonnen werden door de Zoetermeerders. Teammanager Ruud van Graafeiland: “Salamanders leek kwetsbaar de afgelopen weken, ondanks de goede spelers aan hun zijde. Wij waren blij dat zowel Jamshid Sedigh als Casper ter Lüün mee deed. Beide spelers maakten het ons erg lastig en dat was een zinvolle voorbereiding voor aankomende Europacup weekend. Komend weekend zal het beter moeten wil het team aanspraak maken op een plek in de volgende ronde. Al met al een terechte uitslag, ook al hadden we stiekem gehoopt op meer.”

In de derde divisie boekte het tweede herenteam een opmerkelijk 4-6 overwinning na met 4-1 achter te hebben gestaan. Gideon, Ricardo en Elten verdeelden de uiteindelijke winstpunten door allen 2 wedstrijden te winnen. Met de derde plaats halverwege ligt het team op koers voor de beoogde doelstelling om te handhaven in de derde divisie.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter