Overwinningen voor landelijke heren

Afgelopen weekend wisten van jong tot oud de mannen van Enjoy & Deploy Taverzo mooie overwinningen neer te zetten. De ploeg van coach Sven Groot wist in de eredivisie enkele cruciale partijen naar zich toe te slepen waardoor een knappe 5-1 overwinning op Wijzenbeek Westa werd behaald. Met name Stephan Tromer moest daarbij een overwinning op zich zelf behalen en 3 matchpoints wegwerken tegen de debuterende Ibrahim Yildizlar. Roel Bogie ging voortreffelijk van start door knap van Liu Qiang te winnen en ook tegen Rino Alberts kon hij in een spannende strijd de winst naar zich toe trekken.

Martin Khatchanov behield zijn ongeslagen status en wist de aanwezigen te trakteren op fantastische winners en lange rally’s waarbij de tegenstanders keer op keer de hoge bal terug konden verwachten.

Bekijk hier de video gemaakt door TT Next Level van het No Look Shot van Martin Khatchanov

Klik op foto, voor No Look Shot van Martin Khatchanov (video TT Next Level)

Het tweede herenteam trof net als team 1 ook een tegenstander uit Limburg en pakte de maximale winst tegen Lybrae Heerlen. Zo profiteerden de mannen optimaal van de afwezigheid van Rachel Gerarts. Tien punten die Elten Roos, Gideon Herschel en Ricardo van der Boor goed kunnen gebruiken in een loodzware 3e divisie poule.

De jongste mannen uitkomend in de Landelijk B wonnen hun tweede wedstrijd knap van het eerste team van Amsterdam met 7-3. De beide damesteams uitkomend in de 1e divisie waren minder fortuinlijk met 2 verliespartijen, waarbij moet worden aangemerkt dat Rachela Dytko uit het eerste damesteam ongeslagen bleef en samen met de jarige Priscilla Loesberg 4 punten binnen sleepte tegen Avanti, waardoor het verlies beperkt bleef.

Foto’s: Elsbeth Parmentier

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter