Ouderwetse gezelligheid bij Taverzo

Ook dit jaar was er weer een kerstlunch en kerstdubbel voor de overdag-groepen bij Taverzo. Iedereen had er zin in de eerste spelers stonden al om 09:00 uur voor de deur. En dat terwijl het toernooi pas om 10:00 uur begon!

Bij dit toernooi gaat het allereerst om de gezelligheid en daar waar er niveauverschil is lossen we dat op met handicappunten. En natuurlijk spelen we tot de 21 want de meeste deelnemers zijn toch echt oudere jongeren.

Halverwege het toernooi zorgde Fred voor een bakkie koffie en een kerstkransje. Leuk in deze pauze was om te zien dat mensen van verschillende speeldagen (we hebben op meerdere dagen overdag-groepen) met elkaar in gesprek raakten. En als de toernooileiding niet op een gegeven moment had gezegd weer verder te gaan, dan hadden we nu nog aan de koffie gezeten.

 

 

 

 

Na de pauze werden er nog wat rondes afgewerkt en uiteindelijk bleek Trees van Wezel de winnares. Wat funfacts: ze was de eerste dame die er met de titel vandoor ging en tevens is ze de eerste Oldstars deelnemer die wint.

Terwijl iedereen zich in het zweet had gewerkt met het tafeltennis had de keukenploeg met Koekie, Lies en Cobie zich ook behoorlijk uitgesloofd, maar dan om voor iedereen een prachtige lunch te verzorgen. Nogmaals dank dames.

 

 

 

 

Tekst en foto’s: Peter Kopetzky

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter