Oproep van het bestuur

De afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan ons mooie nieuwe clubhuis. En het resultaat mag er zijn. Natuurlijk zijn we nog niet helemaal klaar, de leden hebben de afgelopen weken naast hun complimenten ook nog verschillende wensen geuit en de komende periode zullen we kijken of en hoe we daar zoveel mogelijk van kunnen realiseren.

Een wens van meerdere leden, om voor de verschillende openingstijden te kunnen bouwen op vaste barmedewerkers, willen we met ingang van medio januari 2016 kunnen doorvoeren. Een aantal mensen heeft zich al aangemeld, maar dit is nog lang niet voldoende om zonder de “teambardiensten” van de afgelopen jaren te kunnen.
Om als gastheer of dame te kunnen optreden voor onze leden, andere verenigingen en bijvoorbeeld de wijk willen we de bardienst op een nieuwe manier invullen.

Vind jij het leuk om onderdeel uit te maken van de nieuwe barploeg, meld je dan zo snel mogelijk aan. Mocht het echt niet anders kunnen, dan zullen we voor een enkele avond wellicht nog terugvallen op de teambardienst. Als dat laatste aan de orde is dan zullen we op de Algemene Ledenvergadering van 23 maart 2016 een voorstel presenteren om de bardiensten op de middellange termijn op een andere wijze te organiseren.

Stuur je reactie naar secretaris@taverzo.nl

 

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

  • Marco / 26 december 2015 om 00:37

    Vrouwen van Nederland aanmelden!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter