Opleiding tot Scheidsrechter bij Taverzo 29 januari

Dringende oproep aan de leden

Voor de gepromoveerde teams en eredivisieverenigingen biedt de NTTB een SR3 cursus aan bij Taverzo in Zoetermeer op 29 januari 2022. Door de kampioenschappen in de 1e divisie en de eredivisie heeft Taverzo volgend jaar 3 teams op het hoogste niveau in Nederland. Een mooie kans om nog meer toptafeltennis van dichtbij in Zoetermeer te bekijken (zodra we weer publiek mogen toelaten). Sinds enkele jaren heeft de NTTB de mogelijkheid voor verenigingen om leden als assistent scheidsrechter in te zetten bij de topcompetities.  Ben jij een liefhebber van de sport en wil je een bijdrage leveren als vrijwilliger, schrijf je vandaag nog in.

Door af en toe een wedstrijd te begeleiden samen met een scheidsrechter van de bond help je de club en kun je je vrijwilligersbijdrage met deze leuke activiteit terugverdienen. Ook leden die de ambitie hebben om verder door te groeien als volwaardig scheidsrechter nodigen we van harte uit om deel te nemen en de eerste stappen snel te zetten.

Tijdens de opleiding op 29 januari zullen er leden worden uitgenodigd om wedstrijden te spelen zodat de cursisten in de praktijk kunnen oefenen. Aanmelden om 29 januari een aantal onderlinge wedstrijden te spelen kan bij de Taverzo trainers.

 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter