Omruilactie clubshirts

Na een lange periode van wachten konden we in februari eindelijk de nieuwe clubshirts uitdelen aan de leden. Echter is er een verkeerde keuze gemaakt bij de bedrukking waardoor het shirt er eigenlijk niet uitzag zoals wij en de sponsoren graag zouden willen zien. Daarom starten wij in augustus met een omruilactie.

Wat, wanneer en hoe?

Alle huidige clubshirts (zie afbeelding hieronder) worden in augustus en september, omgeruild voor het nieuwe clubshirt. Omdat de Butterly lijn van het eerste shirt nog maar een beperkte periode leverbaar is en we niet over een jaar willen wisselen, hebben wij tijdens de ALV direct een ander shirt uitgekozen: model Puren. Met het donkerblauwe shirt gaan we weer terug naar de Taverzo traditie (zie afbeelding 2).

Afbeelding 1: Het huidige clubshirt

 

Afbeelding 2: Het nieuwe clubshirt uit de Butterfly 23/24 collectie: Puren

Dankzij inzet van de sponsoren* kunnen wij een voorraad aanleggen waardoor we de omruilactie snel in gang kunnen zetten. En ook het komende jaar nieuwe leden eenvoudig van een shirt kunnen voorzien.

Door de voorraad is het mogelijk om op de omruilavonden, na eventueel nog even passen, direct het oude shirt in te ruilen voor een nieuw exemplaar in de juist maat. Uit eerste passessies blijkt dat het nieuwe shirt iets kleiner valt dan het huidige shirt, wij raden iedereen dan ook aan om even te passen voordat je het shirt daadwerkelijk omwisselt. Alle leden die eerder een shirt hebben besteld ontvangen binnenkort een mail met daarin de precieze inruilinstructies en de data voor de omruilmomenten. Deze data zullen daarna ook op de website worden gepubliceerd.

Heb je/wil je geen naam op het shirt? Dan kun je het oude shirt direct inruilen voor een nieuw exemplaar. Wanneer je wel een naam op het shirt wil, wordt deze apart gehouden en eind augustus/begin september samen met andere shirts met extra bedrukking bedrukt door SodaPop.

Nog niet in het bezit van het clubshirt? Dan is er op de omruilavonden uiteraard voldoende mogelijkheid om alsnog een shirt te passen en aan te schaffen. Kosten voor het shirt zijn € 25, het bedrukken van de naam kost € 6 extra. Wil je ook nog een bijpassend short (model Riso)? De kosten daarvoor zijn € 22,-. Het clubshirt is voor alle competitiespelers (jeugd en senioren) verplicht tijdens de competitiewedstrijden.

Sponsoren

De Boer – Maatwerk in Keukens:  Naamsponsor (Financiert o.a. de shirts, evenementen en topsport)
SoftAdvice: Shirtsponsor (Evenementen, Pickleball en topsport)
Sodapop:  Shirtsponsor (Bedrukking shirts)
AFS Transport: Shirtsponsor (Europacup)
HSC: Shirtsponsor (topsport)
HETit: Shirtsponsor (topsport)
Game11: Shirtsponsor (materialen en kleding)
Elsbeth Parmentier: (Fotografie)
Gemeente Zoetermeer: (Breedtesport en internationale evenementen zoals Europacup)

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter