ODT winnaar voetbaltoernooi Taverzo

Zij kwamen, zagen en overwonnen. ODT deed voor het eerst mee, prikte 24 keer raak in het net van de tegenstanders, had geen enkele tegentreffer en nam de titel mee naar Roosendaal. 

Taverzo organiseerde op de velden van FC Zoetermeer afgelopen zondag 12 juni voor de  5e  keer het jaarlijkse voetbaltoernooi voor tafeltennissers. Ook dit jaar was de deelname weer groot met het maximale aantal van 16 teams. Taverzo zelf was sterk vertegenwoordigd met vier teams. In de ochtend stonden de poulewedstrijden op het programma. In de vier poules kwamen FVT, TIOS, Avanti en de latere winnaar ODT als sterksten uit de bus. Na de pauze vochten TIOS en TVT om een plaats in de finale, waarbij penalties de beslissing brachten. In de andere halve finale werd favoriet Avanti net door ODT verslagen. De finale was een ware happening. Terwijl de spelers hun opwachting maakten op het veld, klonk uit de speakers de tune van de Champions League, gevolgd door het officieel voorstellen van alle spelers. ODT had er wel zin in en pakte ook de winst op TIOS. De sportiviteitsprijs, mede mogelijk gemaakt door KFC, werd gewonnen door het team van Vriendenschaar.

Al met al was het een geweldige dag. We zien alle teams graag weer terug in 2017 bij de volgende editie van het Taverzo-voetbaltoernooi voor tafeltennissers.

Onderaan dit bericht een foto-impressie

De volledige uitslag:

 1. ODT
 2. TIOS
 3. Avanti
 4. FVT
 5. SVE 1
 6. Taverzo 1
 7. VVV
 8. Middelburg 1
 9. Alexandria
 10. Taverzo 3
 11. Salamanders
 12. DHC 1
 13. Taverzo 4
 14. Vriendenschaar
 15. Taverzo 2
 16. SVE 2
ODT winnaar Taverzo voetbaltoernooi 2016

Het winnende team van ODT Roosendaal

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter