Noppentraining 7/8 mei

In onze nieuwe zaal zal in het weekend van 7-8 mei een noppentraining worden gegeven door Sebastian Sauer. Sebastian heeft zelf 2e Bundesliga gespeeld, en is onder andere sparringspartner van het Duitse damesteam geweest. Norbert Harmanus is 2x in Duitsland geweest, is zeer enthousiast over de training, en traint nu zelf jeugdspeler Branco Lanza.

Het programma bestaat uit 5 trainingseenheden waarin verschillende slagtechnieken worden uitgelegd. De trainingen zijn bedoeld voor materiaalspelers, én voor spelers die tegen materiaal willen leren spelen. De training is mogelijk voor ieder niveau (jeugd en senioren). De oefeningen worden op je eigen spel aangepast en iedereen krijgt een meerballentraining. Daarnaast is er de mogelijkheid om materiaaladvies te vragen en zijn er diverse batjes met verschillende materialen beschikbaar om te testen.
Dit is een unieke kans om te trainen met de beste noppentrainer van Duitsland!

Start: zaterdag 7 mei 10:30 uur
Einde: zondag 8 mei rond 16:00 uur

Het trainingsweekend kost 119 Euro per persoon. Er is plaats voor 20 personen. De training is ook mogelijk voor niet-Taverzo leden. Meer informatie bij norbertharmanus@hotmail.com

Laat een reactie achter