NK Para: 2x zilver voor Taverzo

Mooi succes dit weekend voor Taverzo op het NK Paratafeltennis. Twee zilveren medailles en die van Katinka en Adriaan is er eentje met een gouden randje.

De zilveren plak van het dubbel Katinka van der Wees en Adriaan Vermond in het dubbel derde klasse voelde als een titel omdat dit dubbelkoppel normaal in de vierde klasse actief is. Een zeer knappe prestatie. De tweede zilveren medaille – bij de rolstoelers in de eerste klasse – was voor Peter Kopetzky. Ook dat is een knappe prestatie, alleen was het jammer dat Gerald van Grunsven vanwege een blessure afwezig was.

André de Knegt wist helaas niet tot de laatste vier door te dringen. Hij speelde niet slecht maar in de beslissende game tegen Christiaan Sterenborg wist hij het net niet te redden: 3-2 voor Christiaan.

Alex Karremans had een buitengewoon zware poule en kwam geen moment lekker in zijn spel. Je hebt van die dagen maar leuk is anders.

En dan nog even speciale aandacht voor Nyncke de Knegt. Heel de dag heeft ze zonder mopperen zitten tellen. Een top vrijwilliger en ambassadeur voor  Taverzo.

 

Nyncke

 

 

Foto’s: Theo Bense

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

  • Marco Koetsier / 9 juni 2018 om 06:27

    Kom op nou Alex! Grrr

    Beantwoorden

Laat een reactie achter