Minimale overwinning op Westa en goede overwinning dames

De heren van Enjoy & Deploy Taverzo kregen Wijzenbeek Westa op bezoek. De Limburgers die met groot genoegen de strijd wilden aangaan keken uit naar een ontmoeting met de legende Kreanga. De meegereisde talentvolle toeschouwers uit Wessem werden daarbij vergezeld door een handjevol toeschouwers en zagen Liu Qiang en Rino Alberts de strijd aangaan met de Griekse kopman. 

Kreanga liet bij vlagen zien wat hij kan en de vrijuit spelende Rino werd beloond met gamewinst. Kuba Folwarski gaf minder ruimte aan zijn tegenstanders en wist directe aanvallende winners in rap tempo af te wisselen met sterk verdedigend spel. Doordat Stephan Tromer duidelijk minder goed speelde ten opzichte van de afgelopen weken, bleef het bij 4 winstpartijen.

De dames van HSC/HET IT Taverzo mochten aantreden tegen de concurrent voor rechtstreekse degradatie. Een knappe en ruime 5-1 overwinning zorgt er niet alleen voor dat de 0 punten van het scorebord zijn verdwenen, maar geeft ook voorzichtig vertrouwen voor de tweede helft van het seizoen waar beide teams elkaar naar verwachting zullen treffen in de strijd tegen degradatie.

Op de foto, genomen door Elsbeth Parmentier: spelers van Enjoy & Deploy Taverzo nemen in de pauze de tijd om shirts van jeugdspelers te signeren. 

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

  • Enjoy & Deploy Taverzo / 13 november 2017 om 04:37

    Shirts met Nop kunnen ook worden gesigneerd!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter