Met 5-1 overwinning op Scylla naar de koppositie

Afgelopen zondag stond de derby tegen het Leidse Scylla in het teken van Kim Vermaas. De Leidse dame leverde onlangs een belangrijke bijdrage in het Nederlandse team dat de bronzen medaille behaalde tijdens het EK in Luxemburg. Na een korte formele huldiging van de plaatselijke wethouder mocht Vermaas voor het eerst aantreden in het eredivisieteam bij de heren. Een mooie stap voor de verdere ontwikkeling van dit jeugdige talent. 

Daar waar de Leidenaren voorgaande jaren nog een impuls gaven aan het eerste herenteam met spelers uit China en Nigeria, lukte dat dit seizoen niet en kan het gelukkig terugvallen op een brede selectie. Toch zal het daarmee meer dan lastig worden de prestaties van afgelopen seizoen te evenaren. De 1-5 uitslag was dan ook een terechte weergave van de krachtsverschillen. Saaie partijen waren het allerminst en voor elke partij moesten de uiteindelijke winnaars volop aan de bak. Voor Taverzo behaalde Jakub Folwarski (2), Dorian Nicolle (2) en Stephan Tromer (1) de punten binnen. Het Leidse punt kwam op naam van Gerard Bakker (Jr.) na een spannende vijfsetter tegen Stephan Tromer.

Met deze 5-1 overwinning op Scylla pakt Enjoy & Deploy Taverzo de koppositie na twee competitieronde in de eredivisie. De eerstvolgende wedstrijd  voor Enjoy & Deploy Taverzo is thuis in Zoetermeer op 8 oktober om 13:00. Tijdens die wedstrijd zal Kalinikos Kreanga zijn debuut maken voor de Zoetermeerse formatie.

Foto: LTTV Scylla.

1 Reactie

  • Marco / 29 september 2017 om 12:51

    Kreangaaaaaa

    Beantwoorden

Laat een reactie achter