Bij de eredivisie Corona Check!

We maken n.a.v. de meest recente richtlijnen van de overheid gebruik van de Corona Check app bij de eredivisie.  Voorkom teleurstelling en zorg voor een geldige QR code, voor meer info zie www.testenvoortoegang.org .

Ons team

Het eredivisieteam voor het najaar 2021 is flink uitgebreid. Dorian Nicolle is terug naar zijn oude club Metz en Jochem de Hoop speelt met ingang van dit seizoen in Uden bij TTV Maashorst. Trinko Keen, Kuba Folwarski en Michal Murawski zijn erbij gekomen. Yannick Vostes, Gabrielius Camara, Tom Closset en Alex Naumi zijn gebleven. Ook coach Marco van der Meijden is nieuw. Voor meer info over het team, lees verder…

13 september Tempo Team

Meld je nu al aan en reserveer je plek 

Bekijk hier de wedstrijd tegen Tempo Team terug:

20 september Hilversum

UPDATE: i.v.m. reisbeperkingen voor spelers van beide teams hebben we gekozen voor een pragmatische oplossing. In samenspraak met onze tegenstander en de NTTB hebben we Shot Wageningen bereid gevonden haar locatie ter beschikking te stellen voor de wedstrijd op 20 september. In Wageningen zijn er uit voorzorg weinig tot geen zitplaatsen voor toeschouwers uit Zoetermeer of Hilversum. We zullen er voor zorgen dat het evenement online te volgen is voor de thuisblijvers. 

Kijk hier de tweede helft van de wedstrijd tegen Hilversum terug:

27 september Salamanders

Uit voorzorg spelen wij onze thuiswedstrijden zonder publiek en zullen we de wedstrijd zo goed mogelijk in beeld brengen voor de trouwe volgers.

Livestream van de wedstrijd (zondag van 14.00 uur)

25 oktober Westa

Uit voorzorg spelen wij onze thuiswedstrijden zonder publiek en zullen we de wedstrijd zo goed mogelijk in beeld brengen voor de trouwe volgers.

De link naar de livestream:  Binnenkort hier te vinden

close

Taverzo nieuwsbrief