De eredivisie gaat weer beginnen !

We hebben door alle benodigde maatregelen aangaande Covid-19 slechts beperkt plek om de wedstrijden te bezoeken. We zullen daarom stoelen plaatsen en rekening houden met de 1,5 meter afstand. Ook zullen we elke wedstrijd live via internet streamen voor de thuisblijvers. Reserveer nu je plek voor 1 of meerdere thuiswedstrijden, zolang er zitplaatsen beschikbaar zijn, kun je op de dag zelf via het invullen van een online webformulier (QR code hangt op de deur) nog naar binnen. Voorkom teleurstelling en reserveer vooraf.

Ons team

Het eredivisieteam voor het najaar 2020 is nagenoeg gelijk gebleven. Alleen Laurens Tromer is naar het Duitse Julich vertrokken. Dorian Nicolle (FRA) zal samen met Tom Closset (BEL) en Alex Naumi (FIN) zijn plek afwisselend innemen. Dorian is inmiddels al voor het vierde jaar betrokken bij het team en zal komend seizoen zowel in de eredivisie als in de Champions League wedstrijden meespelen. Voor meer info over het team, lees verder…

13 september Tempo Team

Meld je nu al aan en reserveer je plek 

Bekijk hier de wedstrijd tegen Tempo Team terug:

20 september Hilversum

UPDATE: i.v.m. reisbeperkingen voor spelers van beide teams hebben we gekozen voor een pragmatische oplossing. In samenspraak met onze tegenstander en de NTTB hebben we Shot Wageningen bereid gevonden haar locatie ter beschikking te stellen voor de wedstrijd op 20 september. In Wageningen zijn er uit voorzorg weinig tot geen zitplaatsen voor toeschouwers uit Zoetermeer of Hilversum. We zullen er voor zorgen dat het evenement online te volgen is voor de thuisblijvers. 

Kijk hier de tweede helft van de wedstrijd tegen Hilversum terug:

27 september Salamanders

Uit voorzorg spelen wij onze thuiswedstrijden zonder publiek en zullen we de wedstrijd zo goed mogelijk in beeld brengen voor de trouwe volgers.

Livestream van de wedstrijd (zondag van 14.00 uur)

25 oktober Westa

Uit voorzorg spelen wij onze thuiswedstrijden zonder publiek en zullen we de wedstrijd zo goed mogelijk in beeld brengen voor de trouwe volgers.

De link naar de livestream:  Binnenkort hier te vinden

close

Taverzo nieuwsbrief