Kopje koffie?

Maandag 23 mei is er een nieuwe koffiemachine geplaatst in de kantine. Reden voor deze keuze? De oude machine had veel (schoonmaak)onderhoud nodig en inmiddels had deze er ook al vele uren koffie zetten op zitten. En zeg nou eerlijk, de koffie was ook niet geweldig. Maar wat krijgen we er dan voor in de plaats? Een spiksplinternieuwe Nespresso machine, die heel veel verschillende kopjes lekkere koffie kan zetten.

Is het dan alleen maar goed nieuws? Niet helemaal, we moeten wel afscheid nemen van de cappuccino en warme chocolade melk. Een Nespresso machine kan wel cappuccino maken, maar dan moet er telkens zelf melk opgeschuimd worden en dat is dan weer totaal niet onderhoudsvriendelijk. Daarom is voor een machine gekozen die deze optie niet heeft.

We hebben bij de machine een hele reeks aan doosjes met verschillende smaken koffie gekregen. Verzoek aan iedereen om de verschillende smaken te proeven en aan de bardienst te laten weten welke de voorkeur heeft. In het loop van het nieuwe seizoen kunnen we dan een keuze maken voor een 4 of 5-tal vaste smaken die we in het assortiment opnemen. 

De maandagochtendgroep mocht als eerste de nieuwe koffie proberen en deze viel bij allen zeer goed in de smaak.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter