Koop en verkoop loten voor de Grote Clubactie en kom naar ons feest op 15 oktober

Nieuws over de Grote Clubactie bij Taverzo.

De loten en lotenboekjes zijn besteld en zullen rond 22 september worden geleverd, waarna op 1 oktober 2016 de verkoop start. De Jeugdcommissie doet buiten het jaarlijkse beroep op de jeugdleden, ook een extra beroep op alle seniorleden om loten te verkopen of zelf te kopen.

En.. wij organiseren op zaterdag 15 oktober een feest in het kader van de Grote Clubactie.

Wij hopen op een grote opkomst. De muziek wordt geleverd door de topspelers van ons team 10.

De avond is voor alle leden, uiteraard ook voor alle familie, vrienden en kennissen, die niet alleen een gezellige avond willen hebben maar ook bereid zijn onze vereniging te steunen door veel GCA loten te kopen.

Omdat wij toch heel veel loten willen  verkopen vragen wij bij binnenkomst als “toegangsprijs” één lot te kopen. Bij aanschaf van het lot ontvangt je tegelijkertijd een consumptiebon. Er worden twee loterijen gehouden, de eerste rond 20.00 uur vooral gericht op de jeugd en om 22.30 uur voor iedereen. Een lot kopen doe je in de vorm van de aanschaf van 1 GCA lot. Ook hierbij geldt dat de aanschaf van elk GCA- lot wordt beloond met een consumptiebon.

Een groot deel van de opbrengst van de verkochte loten komt is voor TAVERZO. Waar willen wij de opbrengst aan gaan besteden?

Een tafelvoetbalspel voor de jeugdleden

  • Trainingsmateriaal
  • Toernooien voor de jeugd en senioren
  • Jaarlijks uitje jeugdleden
  • Winterkamp
  • Uitnodiging van een toptrainer voor een clinic voor jeugd en senioren

HOUD 15 oktober 2016 dus alvast vrij in je agenda

Hoe wordt de verkoop georganiseerd?

Jeugd

Tijdens de trainingen zal iemand van de Jeugdcommissie langskomen om de jeugdleden uit te komen leggen waarom het zo leuk is en waarom nodig is dat Taverzo meedoet aan de Grote Clubactie. Als je nieuwsgierig bent hoe het werkt en welke prijzen je als verkoper kunt winnen dan kan je alvast kijken op de site www.clubactie.nl .

Senioren

De senioren die competitie spelen zullen worden benaderd tijdens de competitieavonden

Senioren die geen competitie spelen zullen worden benaderd tijdens de maandag- en donderdagochtenden en op de vrije speelavonden. Er zal worden gevraagd om in ieder geval contante loten te kopen en/of loten te verkopen via éénmalige incasso.

Tot ziens op 15 oktober 2015

GROTE CLUBACTIE 2016 VOOR ALLE LEDEN DOOR ALLE LEDEN

GCA

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter