Kom kijken naar de strijd om de prijzen (video)

Enjoy & Deploy Taverzo is komende dagen volop aanwezig bij de diverse toernooien. Zo staan namens Enjoy & Deploy Taverzo Li Jiao, Rajko Gommers, Martin Khatchanov en Roel Bogie in Leiden bij de Masters achter de tafel op 2 en 3 januari. Jiao en Rajko zijn de titelverdedigers van de prestigieuze  Masters titels. Ondertussen strijden zaterdag 2 januari de liefhebbers van het pingpong om één van de drie beschikbare plekken op het World Championship of Ping Pong in Londen.

Onder andere Branco Lanza, Jesse Pelle, Martijn van der Heide, Sonja Riemersma, Pleuni van der Meer, René Nomen en de specialisten Matthieu Wegh en Kelvin Heemstra gaan een poging doen om het de favorieten Martin Groenewold en Reginald Kraaijenbrink lastig te maken.

Beide evenementen zijn dichtbij en de toegang is gratis, kom dus gerust kijken dit weekend bij de Masters in Leiden bij LTTV Scylla (Voorschoterweg 6f) en/of  zaterdag bij het kwalificatietoernooi bij Avanti in Hazerswoude (Sportparklaan 2).

In december werd onlangs de eredivisiecup gewonnen, TT Next Level maakte een mooie samenvatting van de spannende finale tegen De Treffers uit Klazienaveen.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=mtrMd1OQ14Q[/embedyt]

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter