Kerstdubbel: partner onbekend

Donderdag 3 december is het nieuwe clubgebouw feestelijk geopend: tijd voor de eerste toernooien. Na het Familietoernooi op zaterdag 12 december is het vrijdag 18 december tijd voor de traditionele Kerstdubbel. 

Dit jaar zal (in tegenstelling tot eerder berichten) weer volgens het ouderwetse systeem gespeeld worden. Dit betekent dat je je zonder partner opgeeft en iedere ronde door het lot aan een nieuwe dubbelpartner wordt verbonden.

De spelers die de meeste punten binnen halen na ongeveer 5 tot 6 rondes gaan er met de prijzen vandoor. Uiteraard staat deze avond ook de gezelligheid voorop en zal de voorzitter zijn jaarlijkse praatje houden en de vrijwilligers in het zonnetje zetten.

Hoe geef je je op? Heel simpel: een mail naar toernooi@taverzo.nl of door je in te schrijven via het formulier op/achter de bar. Inschrijven kan tot en met de start van het toernooi, wel willen we graag vooraf een inschatting hebben van het aantal deelnemers. We beginnen om 20.30 uur, zorg dat je uiterlijk 20.15 uur aanwezig bent. Hopelijk tot 18 december!

close

Taverzo nieuwsbrief

3 Reacties

 • Marienus Traanman / 11 december 2015 om 12:30

  Ik wil me hiernij opgeven voor het Kerst dubbel.

  Beantwoorden
  • Wianka / 11 december 2015 om 12:43

   Leuk dat je er bij bent Rinus!

   Beantwoorden
  • Cor Ririmasse / 14 december 2015 om 14:33

   Hey Rinus gezellig tot aanstaande vrijdag. groet Cor

   Beantwoorden

Laat een reactie achter