Jos Verhaegen na 5 jaar terug bij Taverzo

De eerste wedstrijd van Duo 4 dit seizoen stond in het teken van de terugkomst van Jos Verhaegen. Jos, onze penningmeester van 2007 t/m 2010, stond in 2011 voor het laatst in competitieverband achter de tafel en maakte nu zijn comeback.

Jos had er in 2011 even helemaal genoeg van, maar teamgenoot Marco is blij dat Jos er weer bij is. ’t Is nog even wennen, en ondanks zijn mooie nieuwe tenue lukte het hem nog niet om een enkelspel te winnen. Al was het eerste potje ‘net aan’ in vijven. Het dubbel werd door Marco en Jos wel gewonnen en ook Marco pakte zijn twee partijen met 3-0. Dat bracht de eindstand van 3-2 in het voordeel van Taverzo op het scorebord. En, aldus Jos, ‘ondanks de verloren wedstrijden is het belangrijkste dat ik het weer naar mijn zin had. En de bittergarnituur maakte veel goed’. De volgende wedstrijd tegen Pingwins gaat hij vast zijn eerste potjes winnen. 

Wij konden helaas geen foto vinden van Jos van vijf jaar geleden, maar we hebben nog wel deze mooie in het archief van Jos en Marco in 2003. Links Marco, rechts Jos.

 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter