Jeugdkamp Taverzo 27-28-29 december: schrijf je nu in!

Van woensdag 27 december t/m vrijdag 29 december organiseert Taverzo een tafeltenniskamp voor alle jeugdspelers van Taverzo en, dit jaar nieuw, Vriendenschaar. Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan dit 3-daags tafeltenniskampkamp. We starten op woensdag 27 december om 10.00 uur (09.30 uur zaal open) en eindigen op vrijdag 29 december om 14.00 uur.

Wat kun je verwachten tijdens het tafeltenniskamp

Tafeltennis en veel gezelligheid! We gaan uiteraard veel tafeltennissen; dit is een mix van hard trainen én leuke spelvormen. Naast het tafeltennis doen we ook leuke spellen bij Taverzo en één leuke activiteit buiten Taverzo. Eerdere jaren zijn we bijvoorbeeld gaan zwemmen en boksen.

Dit 3-daagse kamp is inclusief eten en drinken. Dat houdt in: woensdag lunch + avondeten, donderdag ontbijt + lunch + avondeten en vrijdag ontbijt. Ook is er voor iedereen limonade, sap en fris beschikbaar en worden er wat fruithapjes geserveerd.

In de nacht blijf je slapen in de speelzaal van Taverzo, daar slaap je gezellig samen met de andere deelnemers. De ervaring leert dat nieuwe kinderen het voorafgaand wat spannend vinden, eenmaal op het kamp willen ze niks anders meer. Mocht je het toch nog te spannend vinden om te blijven slapen, dan is thuisslapen ook mogelijk. Geef dat bij het aanmelden aan.

Begeleiding

De begeleiding tijdens dit kamp is in handen van de jeugdcommissie van Taverzo. Daarbij komen nog een aantal andere trainers en clubleden helpen.

Inschrijving + kosten

Inschrijven kan door het Inschrijfformulier ingevuld te mailen naar jeroenmatthias@gmail.com, door het formulier persoonlijk in te leveren bij jouw trainer of door het online inschrijfformulier in te vullen. We vragen elke deelnemer om vooraf een eigen bijdrage te betalen van € 55,- Op deze manier worden de kosten van het eten/drinken/activiteiten/kampshirt gedekt. De begeleiding staat er het hele weekend vrijwillig! Graag het bedrag uiterlijk 13 december overmaken naar “Tafeltennisvereniging Zoetermeer Taverzo” via bankrekeningnummer: NL22 ABNA 0623 1965 49 met als omschrijving “Taverzo kamp 2023 + naam speler”.

Online inschrijfformulier: online inschrijfformulier

Verdere informatie

Bij het kamp worden foto’s gemaakt die online gezien kunnen worden. Verdere informatie, waaronder een paklijst zal later gemaild worden. Indien u vragen heeft kunt u mailen naar jeroenmatthias@gmail.com. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in. Wij hopen samen met jou en alle andere jeugdspelers weer een fantastisch kamp te beleven.

Tekst: jeugdcommissie

Foto: boogschieten tijdens een eerder gehouden jeugdkamp

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter