Inschrijving Taverzo Open 2024 geopend!

Het nieuwe jaar goed beginnen met een tafeltennistoernooi? Schrijf je dan in voor de Taverzo Open 2024. Want ook in het eerste weekend van 2024, 6 & 7 januari, organiseert Taverzo de inmiddels 7de editie van de Taverzo Open voor jeugd (zaterdag) en senioren (zondag). 

Voor wie is het toernooi?
Op de zaterdag openen wij de deuren voor de jeugd en de spelers van de O23 (onder 23 jaar) categorie. In zowel in het enkel- als dubbelspel kan weer gestreden worden om de titels. Indeling doen we zoveel mogelijk op basis van rating en daar waar mogelijk op basis van leeftijd. De O23 categorie speelt in principe een eigen categorie. Spelers van alle niveaus zijn welkom. Voor de echte starters die net kennis maken met tafeltennis is dit toernooi mogelijk nog wat te vroeg. 

De zondag is traditioneel voor de senioren (en oudere jeugd). Ook deze dag wordt er gespeeld in het enkel- en dubbelspel. Indeling gebeurt op basis van rating. Afhankelijk van het totaal aantal spelers zullen er diverse klasses worden gemaakt. Harde rating grenzen worden niet gehanteerd, wij proberen vooral zoveel mogelijk spelers op gelijkwaardig niveau in te delen. Dit kan ook een samenvoeging zijn van spelers van twee rating klasses.

Hoe schrijf ik mij in?
Heel eenvoudig! Via het inschrijfformulier onderaan dit bericht of door een mailtje te sturen naar wianka.overbeeke@taverzo.nl. Meer informatie is ook terug te vinden in de uitnodiging.

Heb je een vraag over het toernooi? Voel je vrij om een mailtje te sturen.

Hopelijk kunnen wij 2024 weer starten met twee dagen een tjokvol toernooi.

 Convocatie Taverzo Open 2024 jeugd

Convocatie Taverzo Open 2024 senioren

Inschrijfformulier Taverzo Open 2024 JEUGD

Inschrijfformulier Taverzo Open 2024 SENIOREN

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter