Inschrijving Taverzo Open 2020 geopend

Na 4 succesvolle edities staat tijdens het eerste weekend van 2020 de eerste jubileum editie van de Taverzo Open op het programma. Voor het 5de jaar op rij wordt er door de jeugd (zaterdag) en senioren (zondag) gestreden om prijzen in diverse klasses. Ben jij er dit jaar ook (weer) bij?

Zaterdag 4 januari staat in het teken van het jeugdtoernooi. Spelers van alle niveaus en uit het hele land kunnen zich inschrijven voor het toernooi waarbij ook rekening wordt gehouden met de beginners. Indien er voldoende beginners zijn (zonder wedstrijdervaring) wordt er een apart programma voor hen opgezet. Dit is voor het eerste gedaan in 2019 en werd toen erg positief ontvangen. De klasses worden ingedeeld op basis van de ELO-rating, op die manier proberen we een zo eerlijk mogelijke verdeling te maken.

Zondag 5 januari is het de beurt aan de senioren. Ook deze dag is er plaats voor spelers van alle niveaus en regionen: Klasse B/C t/m H. De dag wordt gestart met het dubbelspel en om 13.00 uur gaat het enkelspeltoernooi van start.

Deelname is voor jeugd € 10 (beginners € 5,-)
Deelname voor senioren is € 12,50 voor enkel- en dubbelspel en € 10,- voor alleen het enkelspel

De inschrijving sluit op 25 december of zoveel eerder als het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt.

Het hele weekend wordt de toernooiorganisatie achter de bar bijgestaan door de Bardiva’s die ook dit jaar weer voor de goede catering en natuurlijk gezelligheid zorgen.

Vragen? Stuur dan een mail naar de organisatie.

Alle informatie is terug te vinden op www.taverzo.nl/Taverzo-Open. Hier staan ook de convocaties en de (digitale) inschrijfformulieren. Een meeste recente lijst met inschrijvingen is terug te vinden op Toernooi.nl (zoek simpelweg op Taverzo Open).

 

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

  • Edith van der Lans / 1 oktober 2019 om 17:59

    Tim van der Lans, schrijf je zelf in?

    Beantwoorden

Laat een reactie achter