Inschrijving Rijnland 2022 verlengd en aanpassing speeldata

Na twee jaar waarin toernooien bijna niet mogelijk is kan het weer: in 2022 gaan we het Groot Rijnlands Regiotoernooi weer organiseren. Al vele jaren wordt er na het voorjaarseizoen het Groot Rijnlands Regiotoernooi georganiseerd om voor de zomerstop het tafeltennis seizoen met nog 6 weken te verlengen. Ook dit jaar wordt er op een aantal  vrijdagen in mei en juni bij Docos, Taverzo, Rijnsoever, en De Treffers (R) gespeeld tijdens Rijnland 2022.

Vanwege de voorjaarscompetitie die iets langer doorloopt met mogelijkheid om wedstrijden te verplaatsen t/m 13 mei en de play off wedstrijden die op 20 mei gespeeld zullen worden, is het speelschema voor dit jaar iets aangepast. Daarnaast is de optie om op de vrijdag na Hemelvaart te spelen toegevoegd. Deze datum zal alleen gebruikt worden wanneer dit vanwege het aantal inschrijvingen noodzakelijk is. Uiteraard staat het teams vrij om een wedstrijd naar deze datum te verplaatsen of op een andere avond te spelen.

Om team de ruimte te geven om alsnog in te schrijven is de inschrijfdatum opschoven naar 8 mei.

Het Groot Rijnlands Regiotoernooi (GRR of Rijnland) is voor alle spelers uit de afdeling West en vereniging vlak bij de grenzen van de afdeling. Er wordt gespeeld in diverse klasses: Hoofdklasse t/m 6e klasse. De precieze indeling is afhankelijk van de inschrijvingen.

Rijnland wordt gespeeld in teams van 2 volgens het concept van de duo competitie. Uiteraard is het mogelijk om spelers van verschillende verenigingen te combineren tot één team, dan moet er wel een vereniging gekozen worden namens welke het team in actie komt.

De data voor het Groot Rijnlands Regiotoernooi 2022 zijn:
20 mei (voorronde)
27 mei (voorronde indien nodig vanwege aantal inschrijvingen)
3 juni (voorronde)
10 juni (kwartfinales)
17 juni (halve finales)
24 juni (finales)

Meer informatie is terug te vinden in de uitnodiging. Inschrijven kan t/m 8 mei via het inschrijfformulier of door een mail te sturen naar grr@docostafeltennis.nl. Deelname kost € 12 per team.

Uitnodiging Groot Rijnland Regiotoernooi 2022

 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter