Inschrijving Groot Rijnland Regiotoernooi 2022 geopend

Na twee jaar waarin toernooien bijna niet mogelijk is kan het weer: in 2022 gaan we het Groot Rijnlands Regiotoernooi weer organiseren. Al vele jaren wordt er na het voorjaarseizoen het Groot Rijnlands Regiotoernooi georganiseerd om voor de zomerstop het tafeltennis seizoen met nog 6 weken te verlengen. Ook dit jaar wordt er op 6 vrijdag in mei en juni bij Docos, Taverzo, Rijnsoever, en De Treffers (R) gespeeld tijdens Rijnland 2022.

Het Groot Rijnlands Regiotoernooi (GRR of Rijnland) is voor alle spelers uit de afdeling West en vereniging vlak bij de grenzen van de afdeling. Er wordt gespeeld in diverse klasses: Hoofdklasse t/m 6e klasse. De precieze indeling is afhankelijk van de inschrijvingen.

Rijnland wordt gespeeld in teams van 2 volgens het concept van de duocompetitie. Uiteraard is het mogelijk om spelers van verschillende verenigingen te combineren tot één team, dan moet er wel een vereniging gekozen worden namens welke het team in actie komt.

De data voor het Groot Rijnlands Regiotoernooi 2022 zijn:
13 mei (voorronde) > o.v.b. vanwege uitgestelde wedstrijden voorjaarscompetitie
20 mei (voorronde) > o.v.b. vanwege play-off wedstrijden voorjaarscompetitie

3 juni (voorronde)
10 juni (kwartfinales)
17 juni (halve finales)
24 juni (finales)

*Op dit moment wordt er gekeken wat er mogelijk is wat betreft speeldata i.v.m. het einde van de voorjaarscompetitie wat iets is opgeschoven en het feit dat we niet teveel willen uitlopen richting de zomervakantie. Een optie kan zijn dat er over slechts 5 weken wordt gespeeld, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, of er wordt gekozen voor 1 dubbele speelavond waarop alle teams 2 wedstrijden zullen spelen. Zodra hier meer over bekend is wordt dit uiteraard met de teams gedeeld.

Inschrijven kan t/m 29 april via het Inschrijfformulier of door een mail te sturen naar grr@docostafeltennis.nl. Deelname kost € 12 per team.
Meer informatie over het toernooi is te lezen in de Uitnodiging Groot Rijnlands Regiotoernooi 2022

Indien er vragen zijn over deelname kunnen deze ook gestuurd worden naar grr@docostafeltennis.nl.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter