Ina Wiekart

In memoriam Ina Wiekart

Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden vandaag van de 74-jarige Ina Wiekart. Ina was een graag geziene gast bij Taverzo met haar inzet voor de tafeltennissport in het algemeen en de scheidsrechters in het bijzonder. Afgelopen januari organiseerde ze samen met Ruud van Graafeiland in Zoetermeer nog een opleiding voor clubscheidsrechters en was ze met haar enthousiasme zoals altijd luid en duidelijk aanwezig.

Haar passie en vrolijke en duidelijke manier van het leiden van een wedstrijd maakten haar tot een geliefd scheidsrechter die zich met hart en ziel inzette voor de tafeltennissport. De vele spelers, speelsters en vrijwilligers die Ina hebben gekend zullen haar verhalen aan de bar, haar hartelijke schaterlach en haar aanwezigheid als scheidsrechter gaan missen.

Namens al deze mensen brengen we als club de oprechte condoleances over aan de familie, collega scheidsrechters en vrienden van een markant persoon. Ina Wiekart, rust in vrede, het ga je goed, waar dat ook mogen zijn.

 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter