Eerst even proberen…… en dan lid worden!

Natuurlijk wil je eerst even proberen of je tafeltennis leuk vindt. Je hoeft pas te besluiten of je lid wil worden van Taverzo na twee keer spelen of meetrainen zonder verdere verplichtingen. Voor het proefspelen kun je eventueel van de vereniging een batje lenen (vraag ernaar bij de bar of de trainer). Zorg dat je zaalschoenen zonder zwarte zolen aandoet die geen strepen op de zaalvloer achterlaten.

Is lid worden bij Taverzo niet te duur?

Soms is het niet zo vanzelfsprekend om te kunnen sporten. Ook al is tafeltennis een relatief goedkope sport, voor sommige mensen kan lid worden toch een onoverkomelijke barrière zijn.

Voor die groep mensen waarbij het betalen van contributie niet eenvoudig is, vormt de Zoetermeerpas een oplossing. Zo kan jong, oud, alleenstaand of gezin, draagkrachtig of minder draagkrachtig lid worden.

Contributie

De nieuwe contributiebedragen zijn per 1 juli 2017 als volgt:

Categorie Contributie per kwartaal in €
Competitie senioren 57,00
Competitie jeugd 45,75
Recreant senioren 39,60
Recreant jeugd 33,30
Toeslag UBT competitie   3,00

Taverzo kent Taverzo een vrijwilligersbijdrage. Dit is een bijdrage van € 7,50 per kwartaal per lid. Leden die na afloop van het seizoen (1 juli) hebben meegeholpen met vrijwilligerswerk krijgen deze bijdrage terug. De voorwaarden staan op onze website.

Hoe word ik lid?

Vul het inschrijfformulier in en lever dit in bij de trainer of barman/vrouw in het clubgebouw.

Inschrijfformulieren zijn beschikbaar in de kantine of te downloaden van onze site: http://www.taverzo.nl/ik-speel-al-bij-taverzo/downloads/

Kennismaken voor jeugd (6-18 jaar)

Om kennis te maken, kun je op alle openingstijden langskomen. Wil je (natuurlijk) gelijk zelf een balletje slaan, dan adviseren we je om de eerste keer afhankelijk van de leeftijd om bij één van de trainingen of het vrijspelen langs te komen. Tafeltennis bij Taverzo uitproberen kan ook via onze kennismakingscursussen die door de gemeente Zoetermeer worden aangeboden.

Jeugdtrainingen voor beginners en vrijspelen jeugd

Als je nog weinig of geen tafeltenniservaring hebt dan kun je vanaf augustus 2017 aansluiten bij een van de volgende trainingsgroepen:

dinsdag 17:00 – 18.30 uur (leeftijd circa 11 t/m 15 jaar)

dinsdag 18:30 – 20:00 uur (leeftijd circa 16+)

woensdag 13:00 – 14:00 (leeftijd circa 6 t/m 10 jaar)

Neem voor vragen over de jeugdtrainingen contact op met hoofdtrainer Sven Groot. Voor meer gevorderde spelers kunnen we in overleg bepalen welke trainingsgroep het meest geschikt is. Dit is afhankelijk van spelniveau en van leeftijd. Ook kan (beperkt) rekening gehouden worden met schoolroosters.

Contact: Sven Groot (hoofdtrainer): sven@taverzo.nl;

Kennismaken voor senioren (vanaf 18 jaar)

Alle senioren (18 jaar en ouder) zijn welkom bij Taverzo om lekker een balletje te slaan tegen een andere recreant of om mee te doen aan de trainingen. Gevorderden kunnen natuurlijk ook direct of na verloop van tijd instromen in de competitie.  De maandagavond (vanaf 20:30 uur) is onze recreantenavond. Kom gewoon eens langs op een maandagavond om het een keer te proberen en meld je bij de barman of -vrouw. Dan helpt hij of zij je verder op weg. De eerste 2x is het helemaal gratis.

Vrijspelen en trainingen voor senioren (vanaf 18 jaar)

Maandag (20:30-23:00 uur): vrijspelen voor recreanten-senioren. Voor competitiespelers alleen als er een tafel vrij is
Dinsdag (20:15-23:00 uur): vrijspelen senioren mogelijk buiten de competitie of indien er een tafel vrij is
Woensdag (20:15-23:00 uur): vrijspelen senioren

Contact : Freek Werner (secretaris) voor algemene informatie of Sven Groot (hoofdtrainer) voor advies over de juiste trainingsgroep

Kennismaken voor 55+

Iedereen van (ongeveer) 55 jaar en ouder is behalve bij het vrijspelen, trainen en de seniorencompetitie ook op dinsdagochtend of donderdagochtend welkom op onze 55+ bijeenkomsten. Gezelligheid en met plezier een balletje slaan is hier belangrijk. U kunt de bijeenkomsten eerst 2x bijwonen zonder kosten voordat u besluit om lid te worden.

Vrijspelen voor 55+

Dinsdag (09:30-13:00 uur): Kennismaking 55+/vrijspelen 55+
Donderdag (11.00 -12:30 uur): Kennismaking 55+/vrijspelen 55+

Contact : Freek Werner (secretaris) voor algemene informatie  / Peter van Graafeiland (di) / Fred Versluis (do)

Plusgroep: kennismaken voor mensen met een beperking

Voor mensen met een beperking en/of een chronische ziekte, maar ook voor mensen die hun revalidatie hebben afgerond en willen blijven bewegen hebben we iedere maandagmiddag van 13:00 – 15:00 uur de Plusgroep.

Contact: André de Knegt of Peter Kopetzky