Eerst even proberen…… en dan lid worden!

Kom gezellig bij ons tafeltennissen, de eerste twee keer kun je gratis en vrijblijvend spelen of meetrainen. Vind je het leuk en wil je vaker bij ons komen sporten lees dan de overige informatie op deze pagina.

Voor het proefspelen kun je van de vereniging een batje lenen (vraag ernaar bij de bar of de trainer). Zorg dat je zaalschoenen zonder zwarte zolen aandoet die geen strepen op de zaalvloer achterlaten.

Is lid worden bij Taverzo niet te duur?

Soms is het niet zo vanzelfsprekend om te kunnen sporten. Ook al is tafeltennis een relatief goedkope sport, voor sommige mensen kan lid worden toch een onoverkomelijke barrière zijn.

Voor die groep mensen waarbij het betalen van contributie niet eenvoudig is, vormt de Zoetermeerpas een oplossing. Zo kan jong, oud, alleenstaand of gezin, draagkrachtig of minder draagkrachtig lid worden.

Contributie

De contributiebedragen zijn per 1 juli 2021 als volgt:

Categorie Contributie per kwartaal in €
Competitie senioren 63,00
Competitie senioren 65+ 56,70
Competitie jeugd 54,10
Recreant senioren 45,60
Recreant senioren 65+ 41,00
Recreant jeugd 45,60
Toeslag UBT competitie   3,00

Taverzo kent Taverzo een vrijwilligersbijdrage. Dit is een bijdrage van € 15,00 per kwartaal per lid. Leden die tijdens het seizoen (1 juli tot 30 juni) hebben meegeholpen met vrijwilligerswerk krijgen deze bijdrage terug. De afspraken over de vrijwilligersbijdrage staan op de downloadpagina van onze website.

De vrijwilligersbijdrage blijft € 15,00 per kwartaal per lid. 

Hoe word ik lid?

Vul het inschrijfformulier in en lever dit in bij de trainer of barman/vrouw in het clubgebouw.

Inschrijfformulieren zijn beschikbaar in de kantine of te downloaden van onze site: http://www.taverzo.nl/ik-speel-al-bij-taverzo/downloads/

Kennismaken voor de jeugd (beginners )

Als je nog weinig of geen tafeltenniservaring hebt dan kun je aansluiten bij de trainingsgroep van Mirjam de Heus op:

  • dinsdag 18:15 – 19:30 uur

Ook voor een keertje kennismaken kun je bij deze groep terecht. Kom bij de eerste keer tien minuutjes eerder en meld je bij Mirjam. Je kunt ook contact opnemen op mirjamdeheus.nl@gmail.com – tel. 06-28761426. Neem gymkleren mee en schoenen voor in de zaal (waar je niet mee buiten gelopen hebt/geen zwarte zolen want die maken strepen op de vloer).

Als deze dinsdaggroep slecht uitkomt is er in overleg met Mirjam de mogelijkheid om mee te doen met de vrijdaggroep (17.30 – 19.00 uur). Het niveau ligt hier wat hoger dus enige tafeltenniservaring is wel gewenst.

Kennismaken voor senioren (vanaf 18 jaar)

Alle senioren (18 jaar en ouder) zijn welkom bij Taverzo om lekker een balletje te slaan tegen een andere recreant of om mee te doen aan de trainingen. Gevorderden kunnen natuurlijk ook direct of na verloop van tijd instromen in de competitie.  De maandagavond (vanaf 19:45 uur) is onze recreantenavond. Kom gewoon eens langs op een maandagavond om een keer te tafeltennissen en meld je bij de barman of -vrouw. Dan helpt hij of zij je verder op weg. De eerste 2x is het helemaal gratis.

Vrijspelen en trainingen voor senioren (vanaf 18 jaar)

  • Maandag (19:45-23:00 uur): vrijspelen voor recreanten-senioren. Voor competitiespelers alleen als er een tafel vrij is.
  • Dinsdag (20:15-23:00 uur): vrijspelen senioren is mogelijk buiten de competitie of indien er een tafel vrij is.
  • Woensdag (20:15-23:00 uur): vrijspelen senioren.

Contact : Edgar van der Meer (secretaris) voor algemene informatie. 

Kennismaken voor 55+

Iedereen van (ongeveer) 55 jaar en ouder is behalve bij het vrijspelen, trainen en de seniorencompetitie ook op maandagochtend, dinsdagochtend of donderdagochtend welkom op onze 55+ bijeenkomsten. Gezelligheid en met plezier een balletje slaan is hier belangrijk. U kunt ook hier de bijeenkomsten eerst 2x bijwonen zonder kosten voordat u besluit om lid te worden.

Tafeltennis voor 55+

  • Maandag (10:00 – 12:00 uur): Kennismaking 55+/vrijspelen 55+
  • Dinsdag (09:30-13:00 uur): Kennismaking 55+/vrijspelen 55+
  • Donderdag (11.00 -12:30 uur): Kennismaking 55+/vrijspelen 55+
  • Vrijdag (10.00 – 12.00 uur): Oldstars Tafeltennis 55+

Contact : Edgar van der Meer (secretaris) voor algemene informatie

close

Taverzo nieuwsbrief