zaal

Kleding

De kleur van Taverzo is blauw. Ons tenue bestaat uit een donkerblauw shirt met gele opdruk en een iets lichtere blauwe broek. Blauw en geel zijn ook de kleuren van de gemeente Zoetermeer.

Spelers die uitkomen in de competitie zijn verplicht om tijdens de wedstrijd het clubshirt en de bijbehorende broek te dragen. Trainingspakken en hoodies zijn facultatief.

Hoe kom je aan Taverzo-kleding (shirts, broekjes en rokjes)?

Taverzo heeft de kleding die verplicht is voor competitiewedstrijden (shirts en broekjes) in principe in de gangbare maten op voorraad. Voor de dames zijn er (beperkte voorraad) enkele rokjes voorradig. Iedere woensdag- en donderdagavond (tijdens het seizoen) zijn Wianka Overbeeke en/of Swen Brinkerink van 20:00 tot 21:30 uur aanwezig voor het passen en kopen van de kleding. Ook is het mogelijk om op afspraak op zaterdag kleding te passen (voornamelijk voor de jeugd bedoeld). Stuur een mailtje naar jeugd@taverzo.nl om een afspraak te maken met Wianka of Swen.

Heb je vragen neem dan contact op met de kledingcoördinator van Taverzo via jeugd@taverzo.nl 

Wie is de kledingcoördinator?
De kledingcoördinator van Taverzo is Wianka Overbeeke van de jeugdcommissie. Zij is bereikbaar via e-mail: jeugd@taverzo.nl De kledingcoördinator is het aanspreekpunt voor al je vragen over de kleding van Taverzo. Raadpleeg eerst onze website, want daar kun je al veel antwoorden vinden.

kosten kleding

Wat kost het?
Kleding moet contant of per pin betaald worden in onze eigen zaal direct bij levering.

Waar kan ik mijn kleding afhalen?
De kleding kun je passen en contant betalen of pinnen tijdens de kledingavonden of -middagen in onze eigen zaal aan het Willem Alexanderplantsoen 4 in Zoetermeer.

Ik wil mijn naam op de kleding, hoe gaat dat?
Het is mogelijk om je naam achterop je shirt te laten zetten, of achterop een hoodie of op je trainingsjack en trainingsbroek. Dit kun je zelf regelen met Printerz. Taverzo zit hier niet tussen. Ga hiervoor naar de winkel van Printerz met je kledingstuk dat je wil laten bedrukken. De levertijd is ongeveer een week. Maak hierover zelf afspraken met Printerz.

Kosten per naam:
op shirts en jacks/hoodies: € 5,=
op trainingsbroeken: € 8,=

Let op: Printerz adviseert om alleen nieuwe kleding die nog niet gewassen is, te bedrukken.

Printerz
Oosterheemplein 2
2721 NA Zoetermeer
tel. 079-3478807
www.printerz.nl

Kan ik ruilen?
Alle kleding waarop je een naam hebt laten bedrukken kan NIET geruild worden. Ook gedragen kleding kan NIET geruild worden. Shirtjes, broekjes en rokjes ruilen we ook liever niet. Het is erg veel werk voor onze vrijwilligers om dit allemaal te coördineren en de voorraadadministratie bij te houden. Zorg dat je de kleding gepast hebt voordat je iets koopt.

Welke maten levert Adidas ?

Maten

 

 

Spelen dames in rokjes of broekjes?
In principe spelen de dames net als de heren in broekjes. Het staat de dames echter vrij om in een rokje te spelen.

Moet ik mijn shirtje strijken?
Nee, dat is zelfs helemaal niet nodig. Het shirt droogt prima kreukvrij op. Sterker, we raden het zelfs af. Het strijkijzer is al gauw te warm waardoor het shirt verschroeit. Taverzo, Printerz, Menereis en Adidas  aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor onjuist gebruik, wassen, strijken e.d. van de kleding.

En staat je vraag hier niet bij?
Raadpleeg onze kledingcoördinator: Wianka Overbeeke (jeugd@taverzo.nl)