de Boer TAVERZO
Champions League 2020-2021

Op deze pagina vind je links naar informatie over het Europese seizoen 2020-2021. Voor het eerste hebben we ons weten te plaatsen bij de beste 16 clubs van Europa in de Champions League. Spannend door de nieuwe opzet van de Champions League, afwijkende spelregels en niet in de laatste plaats ook spannend door alles wat er gaande is in de wereld met de strijd tegen Covid-19.

Champions League zoekt naar alternatieve opzet

Update 10-9-2020. Mede door alle reisbeperkingen is de Europese Tafeltennisbond tot de conclusie gekomen dat de Champions League met uit  en thuiswedstrijden dit seizoen niet haalbaar zal zijn. Verder uitstel zal naar verwachting geen oplossing bieden voor deze opzet. Daarom is gekozen voor een alternatief van een event in December op een locatie waar de spelers en officials hun eigen bubble kunnen vormen. De bond onderzoekt de mogelijkheden van Disneyland Parijs (plan B) of een clublocatie die voldoende mogelijkheden biedt voor een afgeschermde omgeving (plan C). De Amerikaanse sportbonden kozen eerder voor de hotels en sportaccommodaties van Disney in de Verenigde Staten.

1-15 December

Het event zal worden gehouden van 1 t/m 15 december 2020 en zodra we meer nieuws ontvangen over de opzet van het evenement laten we dit direct weten.

Wie o wie vult het team in Europa aan
Nationaliteit: Nederlands
Geboren:
Woonplaats:
Plaats op de Nederlandse ranglijst:
Plaats op de wereldranglijst: nvt
Speltype: Aanvallend, linkshandig
Voorgaande clubs:
Bijzonder:

close

Taverzo nieuwsbrief