Het Kan met Kahn!

Geweldig nieuws zaterdag 10 december. De oplettende lezer weet dat De Boer Taverzo 1 op 17 december om het kampioenschap in de eredivisie mag strijden, maar afgelopen zaterdag speelde team 2 tegen Tempo Team voor handhaving in de eredivisie. Team 2 had een zeer pittig seizoen achter de rug, maar had nog een laatste kans.

En die kans pakten ze! Taverzo speelt volgend seizoen voor het derde seizoen achtereen in de eredivisie met twee teams. En het was in deze beslissingswedstrijd een Kahn-feestje. Zowel Jonah als Ivan pakte twee singles en namen zo eventuele illusies bij de tegenstander weg.

Vorige week worstelde het team zich al met een zwaarbevochten 4-0 langs PingPongAlkmaar (na een 4-3 verlies in de reguliere competitie) en deze week kwam de beloning en ontlading.

Dat het team het heeft gered komt door volharding, onderling vertrouwen en teamgeest. Dat siert de spelers en een essentiële rol was er voor coach Theo Levert, die altijd de rust en positiviteit in het team wist te houden en die een werkelijke steun was voor het team.

“Mooi om te zien, dit”, aldus een trouwe supporter.

Foto en tekst: Remco Bruijne

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter