Help ons als donateur of sponsor voor de Champions League

Mede door de steun van ondernemers de afgelopen jaren heeft Taverzo zich geplaatst voor de Champions League. We moeten terug naar 1990 voor een Nederlands herenteam dat de kwartfinale behaalde van de toenmalige voorloper van de Champions League. Een plek bij de beste 16 teams van Europa mag je dus gerust uniek noemen voor het Nederlandse tafeltennis.

Supertrots zijn wij op deze mooie sportieve mogelijkheid om ons te meten met de allerbeste teams van Europa. Ook weten we al zeker dat we hierdoor gegarandeerd zijn van minimaal 3 Europese wedstrijdmomenten. En bij succes kan dat aantal nog gaan oplopen. Plaatsen we ons voor de groepsfase van de Champions League dan komen er in ieder geval in totaal 6 wedstrijden.

Om dit mogelijk te maken zoeken we donateurs die onze Stichting Enjoy Tafeltennis Zoetermeer een handje helpt om de benodigde reizen, gastvrijheid, scheidsrechters, vervoer etc. te bekostigen.

What’s in it for me:

Neem contact op voor suggesties wat onze stichting, de club en de spelers kunnen doen of bekijk alvast de bijlage bij dit bericht. [Champions League Club van 100]. Sowieso zullen wij dit prachtige avontuur vastleggen op beeld en hier een unieke samenvatting van maken. Deze samenvatting is uiteraard goed bruikbaar als social mediapost voor elke organisatie die een bijdrage levert, van donateur tot aan sponsor. Voor de sponsoren zullen we bij ontvangst van een logo de samenvatting desgewenst gepersonaliseerd aanleveren.

Voor alle duidelijkheid, tafeltennis is een kleine sport en heeft met andere budgetten te maken dan Champions League voetbal. Wij zoeken 100 ondernemers of personen die een donatie doen van bij voorkeur € 100 per wedstrijd. Minder of meer mag natuurlijk ook. We zijn blij met alle steun die we kunnen krijgen. Liever direct één of meerdere vluchten betalen, een trainingskamp of de verplichte diners en lunches op een wedstrijddag? Neem dan contact met ons op.

Doen jullie mee of hebben jullie vragen dan horen we dat heel graag. Direct een bijdrage leveren kan ook via dit betaalverzoek<https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=eA-DKemdRuivmAxiaJ3E-A>.

Champions League Club van 100

Doorsturen naar bevriende relaties wordt gewaardeerd 😊. 

Met vriendelijke groet | Kind Regards | Cordialement
Ruud van Graafeiland
Stichting Enjoy Tafeltennis Zoetermeer
+31 85 051 3000
+31 6 2280 5526
r.vangraafeiland@benelux-group.eu<mailto:r.vangraafeiland@benelux-group.eu>
Kantoor Zoetermeer
Willem Dreeslaan 12
2729 NH Zoetermeer
Digitale visitekaart<http://www.neemcontactmetonsop.nl/ruud>
benelux-group.eu<http://www.benelux-group.eu/>

Op de foto Dorian Nicolle in actie voor Taverzo tegen het Franse Istres (2018)

foto: Elsbeth Parmentier

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter