Heb je al een lootje besteld voor Taverzo bij de Grote Clubactie?

Hier is de link waarmee je heel makkelijk een lootje (of een paar  :-))  kunt bestellen voor onze Grote Clubactie. 

https://clubactie.nl/lot/ttv-taverzo/471348 

Deel de link met vrienden en familie op je socials, WhatsApp of per e-mail, of vraag een eigen link aan. Vele kleine bijdragen maken één grote….

Je helpt Taverzo ermee en er zijn mooie prijzen te winnen (zoals de hoofdprijs van € 100.000,=). 

Als je een eigen gepersonaliseerde link aanvraagt komen de verkochte loten via jouw link, op jouw naam te staan. Ook voor de winnaar hebben we een leuke verrassing. 

Online lotenverkoper worden:

Geef je op om online lotenverkoper te worden. Dan kunnen wij een persoonlijke link voor jou maken. Doe dit door een reactie onder dit bericht (website of Facebook) of stuur een mailtje naar elsbeth apestaartje taverzo.nl. Je krijgt dan een persoonlijke link. Iedereen die via jouw link een lot koopt telt mee bij jouw aantal verkochte loten. 

Zelf loten kopen:

Dit is de link naar onze algemene Taverzo-verkooppagina. https://clubactie.nl/lot/ttv-taverzo/471348. Of scan de QR-code. De Grote Clubactie start zaterdag 19 september a.s.

Je kunt ook een persoonlijke link van een van onze lotenverkopers gebruiken, of de naam van de lotenverkoper invullen als je die weet. Hoeft niet, kan wel. 

De trekking

Vanaf 10 december 2020 kun je de trekkingsuitslag bekijken op clubactie.nl. Daarnaast worden de prijswinnaars per e-mail geïnformeerd.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter