Grote Clubactie: € 919,20

Taverzo bedankt de lotenverkopers van de grote clubactie met een mooie opbrengst van € 919,20

Taverzo deed net als voorgaande jaren mee aan de Grote Club actie waarbij leden loten verkopen en 80% van de opbrengst naar Taverzo gaat. Het aantal lotenverkopers viel dit jaar een beetje tegen; toch hebben 11 toppers bij elkaar 383 loten verkocht!! Nyncke de Knegt is dit jaar de beste lotenverkoper met maar liefst 159 verkochte loten. Zij wint hiermee de hoofdprijs – een cadeaubon voor Game11 ter waarde van € 200,-. Met de opbrengst gaan we iets leuks doen voor de jeugd. Jullie horen dit binnenkort.

Prijswinnaars

  1. Nyncke de Knegt met 159 verkochte loten: cadeaubon € 200,-
  2. Djen Bakx (72 loten): 1 uur privétraining van een Taverzo-trainer óf een tafeltennisclinic bij Taverzo aan een groep vriendjes/vriendinnetjes
  3. Jurre Schaafsma (31 loten): idem als 2e prijs
  4. t/m 11. Per 10 verkochte loten een consumptiemunt. De lotenverkopers worden individueel benaderd voor hun prijzen. 

Trekkingsuitslag

Heb je loten gekocht? De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie 2018 is ook bekend. Kijk hier of je in de prijzen bent gevallen: https://lotchecker.clubactie.nl/lotchecker.html! Je vind het lotnummer op je rekeningafschrift.

Taverzo bedankt de lotenverkopers Nyncke de Knegt, Djen Bakx, Jurre Schaafsma, Jeroen Barendse, Robin Versnel, Isolde Havinga, Jayden Makkinje, Mike de Vos, Vincent én Ethan v/d Velden, Gaby Molenaar en Sidney van der Leij. Ook bedanken we André de Knegt en Sven Groot voor de coördinatie van de clubactie.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter