Goede prestaties Taverzo-spelers bij de ZH-kampioenschappen

Nadat gisteren al Jesse Pelle bij de junioren B en Branco Lanza bij de junioren C op de Zuid-Hollandse kampioenschappen de titel in hun klasse hadden veroverd, behaalde Wianka Overbeeke met dubbelpartner Sanne de Hoop (FvT) , de titel in het damesdubbel. Zij wonnen in de Schiedamse Margriet-sporthal van Taverzo-speelsters Inge van der Gaag en Renske van Bruchem. Taverzo-speelster Priscilla Loesberg behaalde knap de halve finale in de hoogste damesklasse (ABC-licenties).

Behalve succes in het dubbeltoernooi bij de dames was er ook succes voor het Taverzo-herendubbel in de D-klasse. Elten Roos won met met partner Ricardo van der Boor de dubbelfinale bij de heren D. In de finale van het enkelspel moest Elten echter het onderspit delven tegen zijn dubbelpartner Ricardo. Desalniettemin, een mooie 2e plaats voor Elten en winst voor Ricardo. Bas Douma tenslotte won het troosttoernooi in de heren D-klasse.

Op de foto van de dames: op nummer 2 Inge van der Gaag en Renske van Bruchem. Op nummer 1 Sanne de Hoop en Wianka Overbeeke.

Op de foto (voor de lol gemaakte foto) van de heren: op nummer 2 Elten Roos, op nummer 1 Ricardo van der Boor en op 3 Bas Douma en de nummer 2 van het troosttoernooi (speler van Pecos).

 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter