Gelukkig nieuw jaar, van het bestuur…

Beste leden van Taverzo,

Het bestuur van Taverzo wenst iedereen een gezond en sportief 2023 toe! We zijn blij dat we weer volop kunnen sporten met elkaar. En niet alleen tafeltennis, heel recent hebben we daar ook het nieuwe Pickleball aan toegevoegd. We kijken terug op een bijzonder jaar, waarbij we nog volop in een lockdown zijn gestart en we langzaam maar zeker weer de verenigingsactiviteiten hebben kunnen hervatten. Met een fris en grotendeels nieuw bestuur zien we gelukkig dat er weer sprake is van ledengroei en zijn we als vereniging klaar voor een mooi nieuw jaar waarin we ook een mooi feest gaan organiseren om alsnog ons 60-jarig jubileum te vieren. Hou onze mediakanalen goed in de gaten.

Om alles draaiende te houden ontkomen ook wij als Taverzo er niet aan om de prijzen in de kantine iets te verhogen. Daarnaast willen we jullie informeren over enkele andere belangrijke wijzigingen binnen onze vereniging.

Kassasysteem
Begin 2023 gaan we over op een nieuw kassasysteem (Twelve). Dit systeem is gebruikersvriendelijker voor de bardiensten en heeft onder andere een directe koppeling tussen het af te rekenen bedrag en het PIN-apparaat.

Ledenadministratie, website en boekhouding
Ook voor de ledenadministratie en de boekhouding starten we komend jaar met nieuwe software: ‘AllUnited’, speciaal voor sportverenigingen. En een belangrijk pluspunt: er is een koppeling met onze website, die daarmee ook geheel in een nieuw jasje gestoken zal worden.

Deze nieuwe systemen zullen de processen binnen onze vereniging efficiënter maken en ervoor zorgen dat we nog beter in staat zijn om aan de wensen van onze leden te voldoen.

Tarieven voor nieuwe categorieën leden
Taverzo krijgt met enige regelmaat gastspelers op bezoek, niet via de competitie, maar mensen die af en toe willen spelen en trainen, tijdelijk in Zoetermeer verblijven, extra willen trainen omdat wij de zaal de hele week ter beschikking hebben of zomaar eens voor de gezelligheid meekomen. Het bestuur wil graag meer duidelijkheid aanbrengen in de vergoedingen die we hiervoor vragen. Daarnaast hebben we ook de tarieven vastgesteld voor Pickleball.

 1. Pickleball
  • Huur speelveld per uur 20 euro per uur
  • Huur JOOLA Essentials paddle, € 5 per keer (gratis voor Taverzo leden in 2023)
 2. Tafeltennissen voor niet leden
  • € 10 per keer
  • € 120 per jaar
  • Voorwaarden:
  • Speciaal lid:
   1. Is minimaal bij een andere NTTB-vereniging competitie spelend lid
   2. Speelt geen competitie bij Taverzo
   3. Maakt maximaal 1 keer per week (één training) gebruik van Taverzo

Trainersnieuws
Helaas stopt Esther Janssen (in ieder geval voorlopig) met training geven. Esther is zelf een opleiding gestart waardoor het haar niet meer lukt elke week voor de groep op donderdag te staan. Sven Groot zal deze groep gaan overnemen. We willen Esther bedanken voor haar jarenlange inzet, wensen haar veel succes met haar opleiding en hopen dat ze in de toekomst weer een bijdrage kan leveren aan onze vereniging.

Vrijwilligers
De vereniging blijft voortdurend op zoek naar vrijwilligers. Zo kunnen we bijvoorbeeld nog steeds vrijwilligers gebruiken om bardiensten te vervullen, jubileum- en/of jeugdactiviteiten te organiseren. Als je interesse hebt in het helpen van onze vereniging, neem dan contact met ons op via voorzitter@taverzo.nl zodat we samen blijven werken aan een sportieve en gezonde toekomst voor Taverzo.

Kampioenen
Tot slot willen we ook onze kampioenen feliciteren! Team 1, 7 en DUO 3, jullie harde werk en talent hebben ervoor gezorgd dat jullie de top hebben bereikt en we zijn trots op jullie prestaties.

Met sportieve groet,
Het bestuur van Taverzo

Foto van fotograaf: Nagarajan Kanna (https://www.flickr.com/photos/nagarajan-kanna/)

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

 • Eric Blanken / 6 januari 2023 om 16:19

  Vroeger kregen de kampioenen nog een huldiging en werden zij in de bloemen gezet.
  En nu volstaat dit mooi resultaat maar met een eenvoudige melding via dit medium?
  Zo jammer!!!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter