Frans legt bestuurdersrol noodgedwongen naast zich neer

Het bestuur van Taverzo zal zonder Frans Zweipfenning verder gaan. Tijdens de bestuursvergadering van 6 september gaf Frans aan dat het hem tot zijn spijt niet lukt om de energie en inzet op te brengen voor deze belangrijke taak in het verenigingsleven.

Frans: “Hoe graag ik het ook wil, door alle omstandigheden, heb ik slechts een hele beperkte rol kunnen vervullen in het bestuur van Taverzo. De club verdient meer dan dat. Ik moet erg oppassen met wat ik wel en niet kan doen op dit moment, vandaar mijn besluit. Gelukkig heb ik nog wel de energie om met mijn team wedstrijden te spelen en ben dan ook zeker niet weg bij Taverzo.

Voorzitter Ruud van Graafeiland laat weten dat het bestuur van Taverzo alleen maar waardering kan uitspreken voor Frans Zweipfenning: “Ondanks alle persoonlijke tegenslag heeft Frans vanaf onze gezamenlijke start zijn inbreng gehad in het bestuur met een onderbouwende mening. Ook was Frans altijd duidelijk wat we wel en niet van hem konden verwachten op de momenten dat hij door omstandigheden niet in staat was om volledig mee te draaien als bestuurder. Zijn besluit kwam dan ook niet als een verrassing en wij hopen dan ook dat Frans nog lang aan onze club verbonden blijft.

Door het vertrek van Frans is er een vacature bij Taverzo. Ben jij een betrokken lid van de club en wil jij meehelpen om alles wat goed gaat binnen onze vereniging nog verder te verbeteren en dat wat nog niet goed gaat oplossingen voor te bedenken, meld je dan aan bij voorzitter@taverzo.nl of direct bij één van de bestuursleden.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter