Finale Hoofdklasse Play-offs bij de Treffers

Aanstaande zaterdag zullen er vanaf 13.00 ‘s middags bij De Treffers 4 beslissingswedstrijden worden gespeeld.

Het tweede team van Taverzo speelt daarbij tegen de gedoodverfde favoriet Pecos met de nog ongeslagen Ronald Rijsdorp binnen de gelederen. Rijsdorp verloor slechts 1 game in het reguliere deel van de competitie en ook Paul Kruijt verloor slechts 2 partijen. Elten, alias Klaproos, Ricardo van der Boor en Gideon Herschel staan dus voor een zware opgave.
Ricardo van der Boor: “In de reguliere competitie speelde we nog gelijk met 5-5, maar besef dat zij de absolute favoriet zijn. We gaan vandaag alles op alles zetten om de winst binnen te halen. Toch ben ik blij dat we als beste nummer twee in de Hoofdklasse West volgens mij ook al verzekerd zijn van een derde divisieplek.

De wedstrijden bij De Treffers in Roelofarendsveen gaan om promotie naar de 3e divisie senioren en ook wordt de wedstrijd om plek 3 (en 4) van Nederland bij de jeugd gespeeld op het hetzelfde tijdstip.
De promotiewedstrijden gaan tussen:

  • Taverzo 2 – Pecos 4
  • DHC 1 – Taveri 1
  • Alexandria ’66 4 – HTTV-070 1

De jeugdwedstrijd gaat tussen Enjoy & Deploy Taverzo 1 en SKF 2, waarbij de Zoetermeerse jonge mannen de kans krijgen om zich te revancheren voor het verlies in het reguliere deel van de kampioenspoule.

Heb je zin, kom dan vooral even kijken.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter