Feestavond Alpe d’HuZes

Wellicht hebben jullie al iets gezien op Facebook of gelezen in de agenda, in ieder geval nog even dit bericht. Zaterdag 9 mei as. is er vanaf 21.00 uur een feestavond in de kantine bij Taverzo.

Tijdens deze avond zal er geld worden opgehaald voor Alpe d’Huzes. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur is er een feestavond voor de jeugd en zal er geen alcohol worden geschonken! Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. Dit jaar zal team Bebber weer deelnemen aan dit evenement en het zou fantastisch zijn wanneer we als Taverzo (en haar leden) dit goede doel financieel ondersteunen!De entree is €5,- (kaarten bij de ingang verkrijgbaar), er zal een loterij worden gehouden en er is gelegenheid om een liedje mee te ‘zingen’ tijdens de Karaoke. Dit allemaal tegen een kleine vergoeding.

Eerder op de dag speelt het heren Eredivisieteam de 1/2 finale van het Landskampioenschap tegen DTK’70. Dit spektakel start om 15.00 uur in de zaal van de Taverzône. Uiteraard is iedereen daarvoor ook van harte welkom. We hopen zo veel mogelijk mensen te mogen verwelkomen en kijken uit naar een geslaagde en sportieve dag.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter