Eredivisie gaat in Zoetermeer van start met topduel tussen beide finalisten

Eredivisie zondag 16 september met topduel in Zoetermeer van start

Afgelopen zaterdag is de competitie van start gegaan en komende week zullen de meesten van ons de strijd aangaan in het nieuwe clubtenue. Mooi om te zien dat afgelopen week veel spelers niet konden wachten en het shirt gelijk bij de eerste de beste training massaal werd gedragen. Beide damesteams begonnen met een overwinning en heren 2 moest nog even wennen en ging met een klein verlies huiswaarts. In totaliteit werden 7 van de 10 partijen gewonnen dit weekend en was er 1 gelijkspel. Beide landelijke jeugdteams wonnen hun thuiswedstrijd in de landelijk B.

De eredivisie bij de heren start komend weekend, met drie wedstrijden op zaterdag en het topduel tussen beide finalisten van afgelopen jaar op de zondag in Zoetermeer. Verdediger Kuba Folwarski en een groot deel van het team aan vrijwilligers zijn gebleven. Swen, Tom, Wim, Wilma, Francis, Ruud en Marijke zijn allemaal weer van de partij. Daarnaast is er het nodige gewijzigd voor aankomend seizoen, zo heeft sponsor “deBoer – Maatwerk in Interieur” de naamsponsoring overgenomen van sponsor “Enjoy & Deploy“. Jacob de Boer daarover: “Jarenlang heeft mijn bedrijf samen met enkele andere sponsoren een bijdrage geleverd waarbij Enjoy & Deploy sinds 2004 de hoofdsponsor van Taverzo is geweest. Nu ons bedrijf deze rol heeft overgenomen zijn wij de trotse naamgever en kijken er naar uit om samen met de andere sponsoren en partners waaronder Enjoy & Deploy er weer een mooi seizoen van te maken.” 

Nieuw bij het team is Theo Levert. Theo, al jarenlang lid van Taverzo, zal de rol van teammanager op zich nemen, waardoor Ruud van Graafeiland zich kan gaan richten op de coaching. Theo Levert: “Na het vertrek van Sven Groot als coach, hebben we gezocht naar een nieuwe invulling. Vorig jaar heb ik al wat ervaring kunnen opdoen bij de dames en Ruud heeft met de begeleiding van Martin Khatchanov en met enkele invalbeurten de rol van coach ook al vaker op zich genomen. Ik kijk er naar uit om met dit nieuwe team en samen met Ruud hier invulling aan te geven. Daarnaast zal ik het damesteam actief blijven volgen. De komende week zullen we de nieuwe spelers introduceren en willen iedereen uitnodigen om zondag om 13:00 bij Taverzo te komen kijken naar de topper in de eredivisie.” 

De nieuwe coach Ruud van Graafeiland kan bovendien rekenen op steun uit eigen gelederen. Speler Jochem de Hoop heeft de nodige ervaring als trainer/coach en ook Sven Groot is nog volop actief binnen de club en beschikbaar om zijn tips en kennis over te dragen. De zaal is zondag 16 september vanaf 12:00 open voor publiek en we nodigen iedere sportliefhebber dan ook van harte uit om te komen kijken bij deBoer Taverzo tegen Itass DTK’70.

Start wedstrijd: 16 september 2018 | Tijd: 13:00
Locatie: Taverzo – Willem Alexander Plantsoen 4 | Parkeren op Clauslaan
Standen op afstand volgen: Eredivisiewedstrijd in TTapp

close

Taverzo nieuwsbrief

2 Reacties

  • Reinier Boere / 9 september 2018 om 13:11

    Ik ben van de partij.

    Beantwoorden
  • Frank Lequin / 9 september 2018 om 13:19

    Zoals gebruikelijk ben ik er ook. Maar iedere tafeltennis liefhebber zou toch aanwezig moeten zijn. Zulke wedstrijden vragen om een volle zaal. Dus: komt allen.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter