En wat is er behalve corona en de Champions League nog meer te melden bij Taverzo…?

Nou, best veel. Het geweldige Champions League avontuur met veel landelijke publiciteit van onder andere de NOS en de Volkskrant en daarnaast de hernieuwde lockdown van deze week trokken de meeste aandacht in de media. Maar er is meer, ook bij Taverzo. Zo hebben we een primeur en een kersverse nieuwe clubkampioen bij de jeugd, de resultaten van de Rabo Clubactie en de Grote Clubactie en ook nog wat overpeinzingen voorafgaand aan de kerstkransjes en oliebollen.

Clubkampioenschappen jeugd

Lang geleden, we hebben het over eind jaren ’60, startte Taverzo met een ‘jeugdafdeling’. Jeugdig waren ze wel die leden, maar ‘jongensafdeling’ had als naam de lading ook gedekt. Het duurde even maar gelukkig ontdekten ook de meisjes onze vereniging en in 1975 werden er voor het eerst gescheiden clubkampioenschappen voor jongens en meisjes georganiseerd. Dat duurde tot en met 1991. In dat najaar werd de regionale damescompetitie in West opgeheven en startte de gemengde competitie. Kennelijk toen reden om ook de clubkampioenschappen, zowel bij de jeugd als de senioren, ‘gemengd’ te spelen. Het resultaat: geen enkel meisje of geen enkele dame die de hoogste titel, ‘Clubkampioen van Taverzo’ meer in de wacht sleepte. En nu…? Het onmogelijke is mogelijk geworden… Onze kersverse clubkampioene in de hoogste klasse bij de jeugd is sinds 12 december Nyncke de Knegt. Het was behoorlijk spannend en de eindoverwinning was nipt. Het hele podium werd beslist op onderling resultaat, maar dat maakt Nynckes prestatie er zeker niet minder door. Een prachtig resultaat en weer een mijlpaal in de Taverzo-historie. Sidney van der Leij mag zich overigens ‘runner up’ noemen en Vincent van der Velden ging er met het brons vandoor.

Acties voor Euro’s

Afgelopen periode hebben we als Taverzo ook meegedaan aan enkele acties om nog een paar euro’s bij te verdienen. Met de Rabo ClubSupport hebben we € 427,48 opgehaald. Bekijk ook het filmpje met het resultaat. 

https://www.rabo-clubsupport.nl/regio-den-haag/resultaten/details/124089-taverzo?hash=iURU8i2M

De Grote Clubactie heeft dit jaar bij Taverzo alleen online plaatsgevonden en dat was ook te zien in het wat mindere resultaat in vergelijking met voorgaande jaren. De opbrengst was € 156,20. We zijn echter blij met iedere euro. Jurre Schaafsma heeft de meeste loten verkocht (11), gevolgd door Nyncke de Knegt. Dank jullie wel en dat geldt ook voor alle lotenkopers.

Verder doet Taverzo ook continu mee met de ‘Sponsorkliks‘. Vanaf het begin, een paar jaar geleden al, tot en met nu, hebben we  € 2.200,= opgehaald. Een kweste van vele kleintjes maken één grote. Via onderstaande link kun je het actuele bedrag zien dat Taverzo met de Sponsorkliks heeft verdiend. Hoe het werkt? Als je via de Sponsorklik link iets koopt, bijvoorbeeld bij Coolblue, About You of Bol, dan ontvangt Taverzo geld van SponsorKliks. De link bevat nl. een code om Taverzo te herkennen en jij betaalt hetzelfde als je direct naar de webwinkel gaat.

Klik op onderstaande link voor het actuele bedrag dat Taverzo met de Sponsorkliks heeft ontvangen.
https://www.sponsorkliks.com/products/commissions.php?club=2698

Bekijk andere winkels op de SponsorKliks-pagina van Taverzo via:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=2698&so=ma

De link staat ook op onze Facebook-pagina (kopje ‘Sponsor ons gratis’).

En tot slot

We moeten nog even doorbijten helaas. Het is een vervelende tijd voor ons allemaal. En sommigen van ons zijn heel erg hard getroffen. Taverzo is een grote en financieel gezonde vereniging maar ook wij zullen de consequenties zeker merken. We houden echter moed en we hopen met z’n allen dat 2021 het jaar wordt van betere tijden en we komen er zeker samen uit. De redactie van de nieuwsbrief, Facebook en Twitter wenst u het allerbeste. Blijf gezond.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter