Een geslaagde eerste woensdagavond zomercompetitie ‘een groep die je welkom laat voelen’

Woensdag 7 juli was de eerste zomercompetitie avond. ‘Een groep die je welkom laat voelen (…) en ondanks mijn beperkte spel me wel laat spelen’, aldus Ron die nieuw is. Het was een zeer gevarieerde groep die bij de aftrap aanwezig was. Vrouw, man, 4e klas, 6e klas en enthousiaste recreanten. Er waren meerdere nieuwe spelers, zoals Ron, die ook de kans kregen om echt een balletje te kunnen slaan. Het ging gisteren en het gaat de komende woensdagavonden vooral om de gezelligheid.

Ook werd er door veel van de deelnemers na de competitieavond nog een balletje geslagen. Puur voor het plezier. Al zit de eerste avond er alweer op, als je mee wil doen, ben je volgende week woensdagavond (14 juli, 20.00 uur) van harte welkom.

Ondanks dat het gaat om de lol van het spelen is er wel na vier weken een beker voor degene die de meeste punten heeft binnengehaald. Op dit moment staan Trees, Agnes, Elodie en Peter aan kop.

Ps: op de (4) woensdagavonden in juli ben je welkom bij deze zomercompetitie van Elodie en Peter en op de (6) dinsdagavonden gedurende de schoolvakantie bij de zomerspelen (met het zonnetje) van Frans, Edgar en Remco. Aanvangstijd bij alle avonden is 20.00 uur.

Op  de foto de gastvrouw en -heer van de woensdagavond zomercompetitie 2021: Elodie & Peter

Tekst: Elodie & Peter 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter