€100,= voor Zoetermeerse kinderen geboren in 2007

De Sport- en Cultuurcheque van de gemeente Zoetermeer is een cheque ter waarde van € 100,= (2x  €50,=) voor alle Zoetermeerse kinderen die in 2007 geboren zijn. Deze cheque is bedoeld voor sport- en/of cultuuractiviteiten. Ieder kind moet de kans krijgen om deel te nemen aan het Zoetermeerse sport- en cultuuraanbod. Ook bij Taverzo zijn deze cheques te gebruiken voor het betalen van de contributie. Dat is bijna een jaar gratis sporten bij Taverzo.

Voor de ouders: wilt u gebruik maken van deze cheques, lever ze dan in bij onze penningmeester Bart van Oosterom (penningmeester@taverzo.nl)

De cheques zijn geld waard, dus geef ze bij voorkeur aan de penningmeester zelf af. Taverzo is niet aansprakelijk voor verlies van cheques die aan anderen dan de penningmeester worden afgegeven.

De cheques zijn op naam gesteld, dat betekent dat alleen díe persoon er gebruik van kan maken. De cheques zijn te gebruiken in combinatie met de Zoetermeerpas. Lever de cheque in vóór 1 december 2016 bij onze penningmeester.

Voor meer informatie: kijk op de website van de gemeente Zoetermeer

 

 

Laat een reactie achter