Drie Taverzo teams door naar de UBT-finale

Op 8 januari was Taverzo gastheer voor drie halve finales voor de UBT-beker, waarin evenzovele TTVB/Taverzo-teams meespeelden. En alledrie plaatsten zij zich voor de finale.

Het eerste TTVB/Taverzo team moest het opnemen tegen SDU 1 uit Den Haag. Twee van de drie tegenstanders hadden de dag ervoor blijkbaar alles al gegeven op een toernooi van Xerxes waardoor de meeste partijen betrekkelijk makkelijk werden gewonnen door ons team. Het werd 8-1 voor TTVB/Taverzo, dat evenals vorig jaar naar de finale van UBT-beker mag.

Het derde TTVB/Taverzo team moest het opnemen tegen SEL 1 uit Wassenaar. Van de tegenstanders was er eentje te sterk voor iedereen, maar gelukkig kon er van de twee andere wel gewonnen worden. Het verschil kon echter pas in de laatste wedstrijd gemaakt worden want de tegenstanders kwamen van een 4-2 achterstand terug tot 4-4. Het werd daarna 5-4 en ook dit TTVB/Taverzo team mag zich gaan opmaken voor de finale van de UBT-beker.

En tot slot speelde het vierde TTVB/Taverzo team de halve finale tegen Salamanders 7 uit Wateringen als thuiswedstrijd. Ook bij deze wedstrijd was ons team te sterk voor de tegenstanders, wat resulteerde in een 8-1 overwinning.

Zodoende hebben alle drie de teams zich geplaatst voor de finale. Deze zal worden gehouden in de week van 26 t/m 30 maart. De locatie zal nog volgen.

Tekst: André Leijh

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter