Double Dennis

We zitten middenin de zomer en opnieuw zijn we onderling de strijd aangegaan, ditmaal met dubbelen in alle mogelijke samenstellingen. Met bij elkaar negen korte rondes, verrassende rally’s, de benodigde grappen van Rinus en stalen zenuwen komt er vanzelf een winnaar bovendrijven: Dennis!  Ook was er een mooie tweede plaats voor Remco en het brons voor onze nieuwkomer Varun. In de tussenstand om de wisselbeker gaat de strijd tussen Jasper en Elodie voort of vindt Dennis de aansluiting nog met de tien gewonnen punten…

Komende week dinsdag 16 augustus is nog steeds het hitteplan in werking en is de zaal gesloten. Dinsdag 23 augustus sluiten we als vanouds af met een handicaptoernooi en weten we wie de zomerkoning(in) is van 2022! Kom dus gezellig nog meedoen!

 

tekst: Remco Brandenburg

close

Taverzo nieuwsbrief

2 Reacties

 • Rina / 28 augustus 2022 om 18:16

  Hallo Elsbeth,,
  Ik probeer er achter te komen of het hitteplan nog in werking is. Is er b.v. 23 aug. Het handicaptoernooi gespeeld? Kan bijna niet want volgens mij is het hitteplan nog in werking.
  Inmiddels is het zondagavond 28augustus. WeersVerwachtingen t/m volgende week Max 24 graden.kan ik morgen ochtend of dinsdag morgen spelen? Kortom is Taverzo weer open.
  Hartelijke groet
  Rina

  Beantwoorden
  • Duurt / 30 augustus 2022 om 21:18

   Hoi Rina, ben op 30/8 geweest en hoorde dat het op 23/8 ook al open was. See you next tuesday

   Beantwoorden

Laat een reactie achter