Dorian Nicolle maakt eredivisieteam voor volgend seizoen compleet

Taverzo heeft haar eredivisieteam rond voor volgend seizoen. Nadat eerder deze week bekend werd dat Jochem de Hoop het eerste team in Zoetermeer komt versterken, laat de club weten zich vanaf volgend seizoen verzekerd te hebben van de inzet van Dorian Nicolle. De 22 jarige Fransman speelde afgelopen jaren bij zijn club Metz in de Franse Pro B en is met zijn spectaculaire speelstijl een ware publiekstrekker. 

De Fransman behaalde in 2008 de gouden medaille met het Franse team op het EJK bij de Cadetten. Ook versloeg hij de afgelopen jaren sterke Franse spelers als Cassin, Petiot, Angles en Bouloussa en bereikte onder andere de laatste 16 voorgaande jaren tijdens de Franse Kampioenschappen, waar hij in 2014 ook een bronzen medaille bij het herendubbel won. In 2016 werd hij 4e tijdens de Luxemburg Open en ging de bovenstaande video viral op het internet.

Teammanager Ruud van Graafeiland: “We zijn enorm trots op de nieuwe aanwinst, Dorian Nicolle is een echte publiekstrekker. Met dit jonge team gaan we meedoen om de prijzen in Nederland. Bovendien zijn de spelers Jochem de Hoop en Dorian Nicolle net als coach Sven Groot bezig met het behalen van trainersdiploma 4 en nauw betrokken bij talentontwikkeling van jongere spelers. Iets dat onze aandacht meer en meer zal krijgen”.

 

Laat een reactie achter