Doe mee aan de leuke en leerzame tafeltenniscursussen van Taverzo!

Vind jij tafeltennis leuk, wil je dat eens op een echte tafeltennisvereniging doen en wil je les krijgen van professionele tafeltennistrainers? Schrijf je dan in voor de tafeltenniscursus van Taverzo!

Tijdens de cursus krijg je training van professionele (gediplomeerde) tafeltennistrainers en leer je van hen de fijnste kneepjes uit het vak. De cursus bestaat uit 6 lessen waarin je de basistechniek krijgt aangereikt, in 6 lessen leer jij o.a. smashen en spelen met effect! Het aanleren van de techniek gaat op speelse wijze, iedere les moet een feestje zijn!

Informatie over de cursus
De cursus die we organiseren heeft twee categorieën: 6 t/m 10 jaar én 11 t/m 15 jaar. Vanwege de grote speelzaal van de vereniging kunnen beide cursussen tegelijk plaatsvinden en heeft iedere categorie zijn eigen trainers.

Cursusdag: Vrijdag
Cursustijden: 16.00 – 17.15 uur
Cursusdata: 3, 10, 17, 24, 31 mei en 7 juni 2019
Adres: Willem Alexanderplantsoen 4
Kosten: €15,-

Inschrijven
Lijkt het jou leuk om mee te doen? Meld je dan bij Sven Groot via sven@taverzo.nl. Daag ook je vrienden en vriendinnen uit om deel te nemen! Val je niet binnen de leeftijdscategorie of heb je nog vragen? Stuur dan ook gerust een mailtje en kom eens een keer tafeltennissen bij Taverzo.  

Laat een reactie achter