Dinsdag 26 juli 3e zomerevent: hardbat

Komende dinsdag alweer het derde zomerevent bij Taverzo. Dit keer een hardbat-toernooi: klassiek ping-pong met een ‘plank’. Wil je het eens proberen in een gezellig toernooitje, kom aanstaande dinsdag langs. Voor de plankjes wordt gezorgd.

Afgelopen dinsdag was het tropisch warm in Nederland, waarschijnlijk de reden dat er slechts een klein groepje aanwezig was voor de bordspellen. Of zou het komen doordat het logo van onze zomerevents uit twee!! zonnen bestaat… Het mocht de pret niet drukken. Met zalige verse komkommer, ’s morgens door Jeroen in de tuin van zijn opa geplukt, nog wat aanwezigen die ondanks de hitte gewoon aan het tafeltennissen waren en ons trouwe barkoppel Rob en Jaap, heeft iedereen zich goed geamuseerd.

Tijdens de zomerevents zijn er zomerpunten te verdienen en op basis van deze punten is er de laatste avond een prijsuitreiking. De stand na twee avonden is als volgt:

Elsbeth: 11 pt

Matthieu: 10 pt

Remco: 10 pt

Bas: 9 pt

Jeroen: 8 pt

Jeffrey, Elten en Inge: 7 pt

Gideon en Jaap/Nico: 5 pt

Eric, Wim: 2 pt

Ruud, Wianka en Zsolt: 1 pt

De evenementencommissie heeft gedurende de volgende dinsdagavonden tijdens de schoolvakantie nog het volgende programma in petto:

26 juli: Hardbatavond 
2 augustus: Dubbelavond
9 augustus: Dartavond
16 augustus: Ladderavond

– Aanvang is 20:00 uur
– Eindtijd circa 22:00 – 22:30 uur
– Aanmelden niet nodig (vrije inloop)
– Gratis deelname

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter