Debutanten maken sterke indruk bij eerst thuisduel

Afgelopen zondag stond in Zoetermeer, de derby in de eredivisie tafeltennis tussen het Leidse bolwerk Scylla en Enjoy & Deploy Taverzo op het programma.

Voor de van FVT overgekomen Martin Khatchanov en de Hongaarse student Peter Sebestyén betekende dit hun eerste thuiswedstrijd in Zoetermeer. Ook aan Leidse zijde debuteerde Shen Ao, een speler van Chinese afkomst.

Martin Khatchanov opende sterk, door Thomas Benit met duidelijke cijfers te verslaan. In de tweede partij tegen Shen Ao, deed Peter Sebestyén wat hij de afgelopen weken deed,  de kopman verslaan. In vier spannende games, won de jonge Roel Bogie vervolgens knap van Olivier Altenburg.

Na de pauze moest alleen Roel Bogie de overwinning laten aan Thomas Benit en incasseerde hij bovendien een gele kaart na afloop van de 3e game, waarin hij de game net aan verloor.

Martin Khatchanov: “Ik ben de eerste weken begonnen met een trainingsachterstand en wat lichamelijke klachten. Afgelopen week merkte ik dat de vorm en het zelfvertrouwen terug kwamen. Nu ook Yang Ming weer bij het team is, werken we de komende weken toe naar de ETTU Cup en de wedstrijd tegen Smash’70. Ik ben in ieder geval blij met mijn vertoonde spel tegen Scylla”

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter