Debutanten Enjoy & Deploy Taverzo staan te popelen om te beginnen

Aankomend weekend gaat de eredivisie bij de heren van start en op zondag 18 september 2016 om 13:00 speelt het nieuwe team onder leiding van coach Sven Groot tegen één van de concurrenten Smash’70.

_edt2497-ed-1-webDe debuterende coach kan aanstaande zondag beschikken over Martin Khatchanov, Roel Bogie, Borna Kovac en Stephan Tromer. Op het debuut van de Zuid Koreaan Park Chan-Hyeok zal de club nog even moeten wachten. Bij de tegenstander uit Hattem stopte de Zilveren Medaille winnaar Gerben Last en vertrok Koen Hageraats, hiervoor kwamen routinier Michel de Boer en Cosmin Stan. In de combinatie met Martijn en Boris de Vries zal dit team naar verwachting volop meedoen in de strijd om de landstitel.

Aankomende zondag zal de ploeg uit Hattem in ieder geval nog zonder Cosmin Stan aantreden, aangezien de jonge Rotterdammer nog een openstaande schorsing moet uitzitten. Een gevolg van gele kaarten gekregen tijdens eerdere Nationale evenementen en wedstrijden bij Westa. De topper tussen Enjoy & Deploy Taverzo en Van Wijnen Smash’70 zal worden gespeeld in Zoetermeer en de toegang is gratis.

Ook in de regio debuteren volop nieuwe gezichten bij Taverzo. Vandaag gaat namelijk voor het eerst de UBT competitie worden gespeeld door mannen en vrouwen van Buytenrode. Een mooie samenwerking tussen beide verenigingen waardoor er een nog uitgebreider aanbod aan tafeltennis is in de mooie zaal aan het Willem Alexander Plantsoen in Zoetermeer. Elke dag van de week staan er dan ook thuiswedstrijden op het programma, van jong tot oud, van 11 tot 21 en van 7e klasse tot eredivisie.

 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter