deBoer – Maatwerk in Keukens, de nieuwe naamsponsor van Taverzo

Het bestuur van Taverzo, bij monde van secretaris Freek Werner, laat weten voor volgend seizoen een nieuwe naamsponsor te hebben gevonden. Enjoy & Deploy, Hartman Service Center en HET IT dragen het stokje over aan deBoer – Maatwerk in Keukens. Net als voorgaande jaren zullen alleen de landelijke teams de naamsponsoring dragen en uitkomen onder de naam deBoer Taverzo.

Jacob de Boer, eigenaar van de specialist van maatwerk in interieur en keukens: “Ik ben super trots het stokje over te nemen van bovengenoemde partijen. Naast het feit dat het onze organisatie de kans geeft zich te presenteren aan de tafeltennisliefhebber heeft de club mijn voorgangers ook nog eens weten te behouden als sponsor. Ik hoef de sponsoring dan ook niet alleen te doen. De formule van ‘deBoer – Maatwerk in Keukens’ is volledig gericht op maatwerk voor elke klant.  Het afgelopen jaar hebben we al met regelmaat keukens mogen ontwerpen en plaatsen aan tafeltennissers in ons netwerk.

Secretaris Freek Werner vult aan: “We mogen ons als club gelukkig prijzen dat we ondernemende leden hebben die het mogelijk maken om topsport en breedtesport te ondersteunen. We zijn Enjoy & Deploy dankbaar voor de vele jaren die ze ons hebben gesteund als hoofdsponsor en zeer blij dat ze net als Hartman en HET IT ook volgend seizoen gewoon blijven sponsoren. Naast de vertrouwde namen zorgt ook een nieuwe sponsor Soda Pop er voor dat we samen met Game 11 en Butterfly een aantrekkelijk aanbod kunnen doen naar alle leden als het gaat om de nieuwe clubkleding. Hierdoor zullen komend seizoen alle teams van Taverzo in hetzelfde tenue kunnen uitkomen.” 

Ruud van Graafeiland, sinds 1979 lid van Taverzo en eigenaar van Enjoy & Deploy is blij de shirtsponsoring te kunnen continueren. Van Graafeiland: “Met veel plezier hebben we de afgelopen jaren Taverzo en de tafeltennissport gesteund en we kijken er naar uit dat te blijven doen. Daarnaast zal ik mijn rol als teammanager samen met Theo Levert gaan invullen, waardoor ik kennis kan overdragen en mijzelf kan richten op het coachen van het team.”

In september start Taverzo bovendien met een nieuw initiatief om ondernemers de mogelijkheid te geven kennis te maken met de sport via de PingPong Business Battle en het M-Files Happy Hour. Een door de NTTB ontwikkelde app “PingPongBaas” kan daarbij de binding met de sport en onze vereniging nog eens verder gaan versterken. 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter